Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lakhely és kocsi függvénye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakhely és kocsi függvénye, hogy egy férfinak lehet-e sikere a nőknél?

Figyelt kérdés

2018. nov. 29. 07:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Hát k-vára nem... Nettó egymillió felett keresek, és nem nevezném magamat sikeresnek. Jó, egy incel sem vagyok, de bőven azelőtt elvesztettem a szüzességemet, hogy lett pénzem.

Ha szarul nézel ki (mint én), akkor a pénz sem csodaszer. Jó, jó, több a beszélgetési téma (pl. utazások), de alapból nem ez számít. Majdnem minden nő szeretne jólétben élni, de a legtöbben csak úgy, ha ezt egy jóképű, férfias férfi adja meg nekik. Ha nem vagy helyes, esetleg kifejezetten férfiatlan a megjelenésed, mint nekem, akkor évi 4-5 nőre vagy jó kb, normális barátnőt meg rohadt nehéz találnod...

2018. nov. 29. 10:11
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

1-es ezt én sem értem,

Lehet akkor a srác ez a kockás inges nyikhaj vagy dagadék lehet?

Nem tudom elképzelni,hogy nincsen nője.

Esetleg olyan típusú akinek hatalmas elvárásai vannak mint nekem is.

11-es ha ennyit keresel akkor miért nem építed a külsődet?

Menj edzeni személyi edzővel.

Napi 7-szer kajáljál plusz turmixok,menj ki Parndorfba vagy Metzingenbe és vásárolj kiváló ruhákat.

Ez csak a te bajod,hogy nem tudod kihozni magadból a legjobbat.

2018. nov. 29. 10:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 A legkézenfekvőbb nem jut eszedbe: hogy esetleg munkamániás lehet? Hogy egy igazi "workaholic"?
2018. nov. 29. 10:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#12es

Vagy olyan taszító a személyisége, hogy hiába a lakás meg azajudi.

2018. nov. 29. 10:39
 15/17 anonim ***** válasza:
27%
A pénz sem garancia a sikerre ! A nők szeretik a gazdag pasikat de ha mellé azok jóképűek és sportosak is! Nem fogja a 35 éves dagadék kan cigányt választani a BMW vagy Audi ellére se ha tud válogatni az amúgy is jó pasik közül akiknek szinten van pénzük .
2018. nov. 29. 11:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Magasról tesznek a nők a jóképűségre és sportosságra. Legfeljebb megnézik az ilyen férfiakat, mint egy szobrot.
2018. dec. 2. 22:59
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 ha jóképűnek és sportosnak tartod magad, és mégis körberöhögnek a nők, akkor sajnos a személyiségeddel van a baj, mert hiába jóképű és sportos valaki, ha mondjuk emellé erőszakos, buta, tahó, megbízhatatlan, hazug, irigy, agresszív, kötekedő, utolsó xar ember, az bőven elég ahhoz, hogy egy minimális önbecsüléssel rendelkező nő vele akarjon lenni. Vagy mégsem vagy annyira jóképű és sportos, mint képzeled.
2018. dec. 3. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!