Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakhely és kocsi függvénye, hogy egy férfinak lehet-e sikere a nőknél?
Hát k-vára nem... Nettó egymillió felett keresek, és nem nevezném magamat sikeresnek. Jó, egy incel sem vagyok, de bőven azelőtt elvesztettem a szüzességemet, hogy lett pénzem.
Ha szarul nézel ki (mint én), akkor a pénz sem csodaszer. Jó, jó, több a beszélgetési téma (pl. utazások), de alapból nem ez számít. Majdnem minden nő szeretne jólétben élni, de a legtöbben csak úgy, ha ezt egy jóképű, férfias férfi adja meg nekik. Ha nem vagy helyes, esetleg kifejezetten férfiatlan a megjelenésed, mint nekem, akkor évi 4-5 nőre vagy jó kb, normális barátnőt meg rohadt nehéz találnod...
1-es ezt én sem értem,
Lehet akkor a srác ez a kockás inges nyikhaj vagy dagadék lehet?
Nem tudom elképzelni,hogy nincsen nője.
Esetleg olyan típusú akinek hatalmas elvárásai vannak mint nekem is.
11-es ha ennyit keresel akkor miért nem építed a külsődet?
Menj edzeni személyi edzővel.
Napi 7-szer kajáljál plusz turmixok,menj ki Parndorfba vagy Metzingenbe és vásárolj kiváló ruhákat.
Ez csak a te bajod,hogy nem tudod kihozni magadból a legjobbat.
#12es
Vagy olyan taszító a személyisége, hogy hiába a lakás meg azajudi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!