Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet olyan lány/nő aki el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan lány/nő aki el tud fogadni mindenhogy, minden tulajdonságommal, a hibáimmal együtt?

Figyelt kérdés

Aki nem "kijavítani" akar miután "megismert", hanem Velem akar boldog lenni.

32f

2018. nov. 28. 21:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

6. Ha EN SAJÁT AKARATOMBÓL döntök úgy, hogy ezen meg azon változtatok, mert nekem úgy jó, én úgy érzem jól magam a saját testemben, saját életemben, akkor természetesen változtatok, de más ne akarja nekem megmondani milyen legyek. Vagy elfogad amilyen vagyok vagy keres valaki mást. Persze más az, ha esetleg megjegyzi, hogy "drágám ez vagy az nem tetszik benned" de akkor is nekem van jogom eldönteni változtatok e rajta vagy sem, elvégre az én életem amit úgy szeretnék leélni ahogyan én akarom.

Ugyanez fordítva is. Ha valakiben valami nem tetszik maximum rávilágítom, jelzem neki, de nem ragaszkodom görcsösen hozzá, hogy változzon meg.

2018. nov. 28. 23:13
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha te az a 32/F vagy aki itt folyamatosan válaszolgat,akkor nem.Mégpedig azért,mert nekem olyan férfi nem kell,aki állandóan egy netes fórumon lebzsel.
2018. nov. 29. 02:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Létezhet. Jó keresést!
2018. nov. 29. 06:14
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

"#6 Szoval te nem veszel a parodnak egy olyan inget amiben "szerinted" jol nezne ki?

Csak, hogy az alap dolgoknal kezdjuk."

NEM, nem veszek neki olyan inget, ami NEKEM tetszik, legfeljebb olyat (vennék), ami NEKI - de erre nem kerül sor, ugyais a párom már felnött ember, és saját magának veszi az ingeket meg egyéb ruhaféléket, nem pedig "anyuci" dolga felöltöztetni úgy, ahogy szerinte "szép" a kisfia!

2018. nov. 29. 08:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nem valószínű.

Már csak azért sem, mert amikor egyedül vagy, minden jó neked úgy, ahogy van. Ha már szeretnél egy lányt/nőt magad mellé, muszáj, hogy idomulj, hiszen akkor már nem egyedül vagy, hanem ketten vagytok és kettőtöknek kell egy közöset csinálni.

Nagyon jó például a szennyestartós dolog.

Ha egyedül vagy és neked tökéletesen megfelel egy kupis, félig rohadó szoba, akkor jó, de ha már mással is meg akarod osztani az életed, akkor bizony tekintettel kellene lenni rá is, mert ez igénytelen és egészségtelen.

Vagy például ha egyedül vagy, és állati büdös a lábad, neked nem gond, megszoktad, talán még tetszik is, de ha szeretnéd, hogy valaki elviseljen maga körül, kényelen leszel elmenni bőrgyógyászhoz vagy csak néha zoknit cserélni, érted?

Mindenhogy, minden tulajdonságoddal nem fog tudni senki elfogadni, mert együtt kell idomulnotok egymáshoz annak érdekében, hogy hosszú távon együtt tudjatok élni.

Valószínűleg ha a barátnőd olyan hónaljkutyával büszkélkedne, hogy kilóg a pulóver ujjából, te sem fogadnád el minden hibájával, tulajdonságával együtt, hanem megpróbálnád a tudtára adni hogy egy kis szőrtelenítés itt-ott nem árthat meg, nem? :)

2018. nov. 29. 09:14
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a változás ellen, mindent meg akarok beszélni a párommal, szükségem van a véleményére. Ha valamit úgy gondol, hogy változtatni szeretne meghallgatom és változtatok ha erre van szüksége a kapcsolatunknak. Én arra gondolok mint amikor egy anyuka kikavítgatja a gyermekét, hogy kisfiam már megint így vagy úgy viselkedsz és már megint ezt csináltad meg azt. Erröl beszélek a kijavítgatás szó alatt.
2018. nov. 29. 09:26
 17/21 A kérdező kommentje:
Egy ilyen kijavítgatós anyuka típusú kapcsolat elviselhetetlen számomra.
2018. nov. 29. 09:28
 18/21 anonim ***** válasza:

#14. Köszönöm, hogy a nekem irányuló kérdés ezen részét tökéletesen megválaszoltad helyettem :D

6-os voltam

2018. nov. 29. 09:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem, nekik a tökéletes kell. Ha nem vagy az akkor meg próbálnak ,,megjavítani", beleugatni mindenbe. Kell ez neked?
2018. nov. 29. 10:09
 20/21 anonim ***** válasza:
58%

Persze. De szerintem először gondold végig, hogy te el tudod-e fogadni magad minden tulajdonságoddal, hibáddal együtt.

Számtalanszor látom, hogy az emberek nem tudják/akarják elfogadni saját magukat, sőt, észre se akarják venni a hibáikat. Na most ha egy ilyen ember összejön egy olyannal, aki szerinte neki megfelelő lenne, meg is kapja a rossz párkapcsolatot. 30/N

2018. nov. 29. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!