Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem egészséges az, hogy 22 évesen nem volt barátnőm?
nekem is 23 évesen lett először, ki nem szrja le? nem vesztettél semmit. még így hogy későn kezdtem is meguntam a nőket má mostanra :D
a videójátékok amúgy is sokkal érdekesebbek, majd rájössz te is pár nő után.
"Szerelmes nem voltam senkibe sem. Volt egy-két lány az évek alatt akik kicsit szimpatikusak voltak de nem ismerkedtem velük. Maszturbálni szoktam de ritkán. Ez is változó. Hetente egyszer kétszer, vagy pár havonta."
Na jó, erre azért ne mondja már egyik válaszoló se, hogy ez átlagos, normális. (Idiótáknak: Attól hogy valami nem átlagos, nem normális még nem azt jelenti hogy rossz!)
Nekem 25 évesen volt először barátnőm, de azelőtt is nagyon vágytam egy barátnőre, csak fogalmam sem volt a nőkről. Ezért 22 éves korom környékén elkezdtem magamon dolgozni, beszélgettem a barátaimmal, akiknek több szerencséje volt a nőknél, meghallgattam a tanácsaikat, elkezdtem sportolni stb.
Aztán jöttek a sikerek. Én is nagyjából a te életkorodig ez: Videó játékok, filmnézés, mindenféle nerd dolog. :D
16
Akkor valami baj van a heréiddel vagy a hormonháztartásoddal.
Ezek szerint szó szerint "nem egészséges" a dolog.
20 évesen szexeltem én is először, igaz én kicsit vágytam rá azért, de nem annyira mint más srác. Soha nem csajoztam, ha egy lány akart valamit akkor mindig ő lépett. Eggyel hát le is feküdtem, de nekem nem volt egy hűde nagy élmény, még mondtam is akkor magamban, hogy ennyi az egész, hiába néz ki jól a csaj?!
Ez volt majdnem egy éve már, azóta még annyira sem kívánom mint azelőtt. Nekem is inkább az érzelmi oldala hiányzik a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!