Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudhatom milyen pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom milyen pasi vagyok?

Figyelt kérdés
Nem merek kezdeményezni, de gyakran kezdenek velem beszélgetni semleges helyen. Pl boltban, buszmegállóban spontán megszólítanak. Nem hinném hogy jó pasi lennék mert akkor biztos felszedtek volna az évek alatt. Több barátomra is maguktól mennek rá a nők, pl fesztiválon. Rám akkor se! Lehet hogy csak szimpatikus személyiség vagyok?
2018. nov. 22. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkozz önismerettel, önszeretettel. Rengeteg könyv, hanganyag, előadás van a témával kapcsolatban. Foglalkozz ezzel!
2018. nov. 22. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

"Nem hinném hogy jó pasi lennék mert akkor biztos felszedtek volna az évek alatt."

Egy jelzőt máris rádaggathatok: passzív :D

2018. nov. 22. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Hagyd ezt a degradáló pasi szót. Férfi legyél inkább! Keresd meg mindenben a saját stílusodat, az tesz férfivá. A nők maguktól leszólítanak? Élj a lehetőségekkel, ne félj a puncitól, nincs foga. 🙂
2018. nov. 22. 23:25
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Légy szíves, csak ezt az egyet próbáld ki, ha egy lány szóba elegyed veled: egy megfelelő pillanatban kacsints rá, aztán vigyorodj el pimaszul és sokatmondóan, és közben VÉGIG nézz a szemébe.
2018. nov. 22. 23:29
 5/10 anonim ***** válasza:
45%

Hja. Mert a pohár víz az asztalon is megitatja magát veled :D. Valamennyit azért neked is kellene tenni. :)

32/f

2018. nov. 22. 23:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok rest megtenni az első lépést, ha tetszik egy férfi, akár egy szóba elegyedés, mosoly, flört formájában. De a másodikat a férfi tegye meg, üldözni senkit nem fogok :) Egyúttal jó szűrő is, hogy valaki mennyire határozott, magabiztos férfi, vagy egyáltalán hogy bejövök-e neki.
2018. nov. 23. 00:35
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Ne, ne kacsintson szerintem. Én attól teljesen elborzadnék. :D
2018. nov. 23. 01:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Coming out! :D
2018. nov. 23. 08:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Két esetben szoktak felszedni egy pasit: Ha 10/10-es chad vagy ha saját kapura játszik. ;)

Kezdeményezz inkább, miután dolgoztál egy kicsit az önismereteden, önbizalmadon.

2018. nov. 23. 08:54
 10/10 anonim ***** válasza:

El kellene fogadni, hogy a kezdeményezőkészség évezredek óta férfi érték, és nem a nőktől várni, hogy majd felszednek. xD

Oké, van 1000-ből 1 nő, aki hajlandó kivenni a kezedből az irányítást, de elég nagy lúzerségnek tartom, hogy ezt várod, közben meg elszalad fejed fölött az élet.

2018. nov. 23. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!