Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosszabb a kettő közül?
1. Kiderül, hogy a kiszemeltednek van párja.
2. Kiderül, hogy a kiszemeltednek van egy gyereke, de párja az már nincs.
Az első azért rossz, mert ha van valakije, akkor egyértelműen nem megyek bele.
A második sem jó, mert nekem nincs gyerekem és nem is szeretnék.
Mindkettő egyformán rossz.
Mind a kettő osztozkodással jár. Egyiket se válaszd.
32/f
Szerintem inkább a 2. Ha van párja, ideális esetben rám sem néz. Ha van gyereke, akkor van valaki, aki az exéhez köti, aki ugyanúgy vele jár és akiről valamilyen szinten nekem is kellene gondoskodni, ha vele lennék, ami jelen helyzetben képtelenség. Még 10 évig nem akarok és nem is tudok ilyen szerepeknek megfelelni. Viszont így ott van az, hogy belém szerethet és én is belé, csak a józan ész azt diktálja, hogy valaki olyat keressen, aki jobban készenáll egy ilyen életvitelre. Engem érdekel a gyerek sorsa, akár összejövök az illetővel, akár nem. És nem tartom magam jó választásnak még egy gyerekes férfi mellé.
22N
Egyik válaszolónak igaza van, 40 körül már kevés akinek nincs gyereke. Szóval 30 évesen, illetve a felett, lassacskán a mai világban jobb lesz ha elfogadja az ember, hogy a nőnek valószínűleg van gyereke.
Az 1-es pontnál, ott bármi lehet, alakulhat ki szeretői viszony, lehet, hogy elhagyja a párját, de sajnos az mind mind idő idő és még több idő míg kiderül, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!