Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek csajozni pedig valójában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek csajozni pedig valójában szeretnék?

Figyelt kérdés

Valójában akarnék meg kedvem is lenne hozzá, de félek elmenni egy buliba, félek ránézni egy csajra...

Alapból bennem van ez a félelem, de volt már egyszer egy rövid ideig egy szép barátnőm meg egy másik barátság extrákkal, de azoknak akiknek mostanában szeretném úgy veszem észre, hogy nem vagyok szimpatikus.

Nem tudja senki és semmi meghozni az önbizalmam. Pedig annyira jó volna már bulikba is csajozni vagy az egyetemen valakit megismerni meg 7 hónap után megint nő közelébe lenni, de nem megy. Tök szerencsétlennek érzem magam, van aki meg beképzeltnek, mivel állítólag jól nézek ki, mégsincs senkim, de mindegy. Nem tudom, hogy most akkor mi az igazság magammal kapcsolatban. Állandóan vivódom belülről, nem tudok semmire sem koncentrálni, csak erre, hogy így nem jó, így nem vagyok boldog.

Ennyire gyenge volnék, hogy nem tudok magamnak parancsolni és megteremteni számomra a boldogságot?

Már arra is gondoltam, hogy így nem érdemes tovább élnem, ettől még a halál is rosszabb.

Köszönöm, hogy elolvastad.

21/f

2018. nov. 20. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed????
2018. nov. 20. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Mit csináljak? Más, hogy tudott ebből kilábalni? Hogyan lehet így mégis barátnőt szerezni ha ekkora egy selejt vagyok? Ne is próbálkozzak, hesegessem el még a gondolatot is, úgysem fogok kellene senkinek? Változhatok még valaminek a következtében vagy ilyen maradok míg élek?
2018. nov. 20. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit csinálj? Menj bulizni és ismerkedj. Más megoldás nem nagyon van, max a csoda, hogy utcán odamegy hozzád egy jó csaj és közli téged akar :)

Jaj mi történhet ha valaki elutasít?

Elárulom nem lesz vége a világnak. Elkell fogadni hogy nem mindenkinek jövünk be és ez benne van a pakliban, de ez nem jelenti azt, hogy baj van veled csak nem azt találtad meg akinek te jössz be. Minél többször próbálkozol annál nagyobb esélyed lesz összejönni valakivel. Ha nem próbálkozol akkor egyre kevesebb önbizalmad lesz és úgy mégnehezebb lesz. Ne azzal a céllal menj egyébként bulizni hogy valakit mindenáron felszedj. Érezd jól magad, szórakozz és ha valaki megtetszik menj oda hozzá. Legyél laza, vicces és ha nem jön össze akkor se fordulj be és add fel rögtön az ismerkedést. Legyél nyitott, minden sokkal könnyebb lesz. Ne gondold hogy lúzer vagy, mert akkor egy idő után tényleg azzá válsz. Sok sikert :)

2018. nov. 20. 19:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem megy a bulizás, nem tudok önfeledten szórakozni és magamat adni mert alapból komoly vagyok. Inni főleg nem szeretek. Ez meg, hogy csak azért eljárok bulizni, hogy hátha felszedek valami csajt tényleg nem vezet sokra, ahogy mondtad.

Lehet el kellene felejtsem az egészet, lemondani róla és úgy tényleg rám találhatna valamilyen váratlan úton-módon.

2018. nov. 20. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
En is hasonlokepp vagyok kb 20f
2018. nov. 21. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!