Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti értékelitek, amikor egy férfi kezdeményez, oda mer menni hozzátok és megszólítani?
Ha jól nézel ki értékeli.
Ha rosszul akkor hülye lúzer vagy, különben is mit képzelsz magadról, ismerkedni nem itt kell stb.
Tehát az értékeli, az azt jelenti, hogy nem küldd el?
Hát akkor szerintetek mégis kiknek mondjunk igent, annak, aki tetszik, vagy annak, aki taszít?
Igen.
Persze, ha egy röpke pillanat alatt elmegyünk egymás mellett, majd hirtelen utánam szól és egyből randira hív, akkor ledöbbenek és még, ha a világ legsármosabb pasija is az menekülőre fogom.
Ha nem láttam még, de valami jó szöveggel indít (szituáció függő, leginkább valamire kedvesen rákérdez (tudom-e, hogy van-e kenyérbolt a közelben, vagy ez a busz hétvégente is szokott- e járni, mert ....szóval valami egyszerű történettel megszólít, kedves, tisztelettudó, netán-tán még kicsit szimpi is, na abból már lehet valami.
A legbiztosabb pedig (és ezt a férfiak is tudják, és sokan így is csinálják)meglát és megpróbál velem minél többször összefutni ( nem nehéz ám pl. észre venni, hogy egy buszmegállóban várakozom minden nap ugyanabban az időben):)
Ha többször találkozunk láthatja a reakciómat (ha van) irányába és akkor egyszer csak bele lehet csapni a lecsóba:)
Egyszer jött oda hozzám férfi az utcán, adtam neki egy esélyt randi formájában, igaz, kár volt.
De amúgy általában bármilyen személyes próbálkozást szoktam értékelni, feltéve, ha nem taszít nagyon nagy mértékben (de ilyen még nem volt xD). Nekem számít, ha valaki bátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!