Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találkozás előtt közvetlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás előtt közvetlenül letiltott a lány, miért csinálhatta?

Figyelt kérdés

A megismerkedésünk egésszen modern, like-oltam a képét, erre rámírt hogy köszöni, és beszélgetni kezdtünk. Van közös hobbink (salsa) és ma találkoztunk volna. Nemrég akartam volna megkérdezni hogy tényleg jön e, de már nem tudok írni... Pedig azt irta, hogy kedveli azt a helyet ahol lesz, ki is nézte magának régebben. És most ez lett. Akárhogy forgatom, olvasom vissza az üzeneteinket, semmi előjelet nem látok, és én sem csináltam semmi parányi rosszat...

tudom a nők kiszámíthatatlanok, és sokan legyinteni fogtok, hogy ez teljesen megszokott reakció - de azért ilyen szélsőséges rdolgoknak oka van...

2018. nov. 17. 22:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem kell messzire menni, a férfiak is előszeretettel pofázgatnak több nővel. Egyszer csak eltűnnek az éterben, mert azt hiszik, megkapjak a csinibb nőt, aztán a koppanas után próbálkoznak újra az előzőnél, néha hónapokkal később.
2018. nov. 18. 05:56
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem női tulajdonság, szimplán emberi. Mindig keressük a jobbat, valószínűleg ő most talált egy jobbnak tűnőt, ezért téged simán eldobott. Az, hogy ennek sunyi, gerinctelen módját választotta, már az ő hiányossága.
2018. nov. 21. 21:05
 13/18 anonim ***** válasza:
62%
Ja igen, és a 11-es válaszoló gondolatmenetét továbbvíve: ha pár hét múlva megkeres, mert alfa már lekezelte őt, majd eldobta, akkor ha van egy kis önbecsülésed, NE menj el találkozni vele. Legalábbis ha nem a szamár, hanem a ló akarsz lenni valaki mellett.
2018. nov. 21. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Rájött, hogy csóró vagy?
2018. nov. 21. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
34%
Tipikus női gerinctelenség. Amúgy fix hogy van párja , az hogy egyből ki ejtsen téged a versenyből nem követné el minél több annál jobb elven működnek , lehet lebukott a pasija előtt és kénytelen volt le tiltani.
2018. nov. 21. 21:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Cogitoergosum92: velem eddig csak pasik csinálták :) Mitől lenne tipikusan női tulajdonság ez?
2018. nov. 21. 21:24
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Dehogy kiszámíthatatlanok, nagyon is könnyen ki lehet őket számítani, ha nem feltételezel róluk túl sokat. Egyszerűen csak arra használt, hogy az alacsony önértékelését turbózza az érdeklődéseddel, hogy érezze, igenis kell valakinek. Miután ezt megkapta, szépen letiltott, ne kelljen magyarázkodnia sem.
2018. nov. 29. 14:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyetértek. Ez a menekülés a magyarázkodás elől.
2018. dec. 20. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!