Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozás előtt közvetlenül letiltott a lány, miért csinálhatta?
A megismerkedésünk egésszen modern, like-oltam a képét, erre rámírt hogy köszöni, és beszélgetni kezdtünk. Van közös hobbink (salsa) és ma találkoztunk volna. Nemrég akartam volna megkérdezni hogy tényleg jön e, de már nem tudok írni... Pedig azt irta, hogy kedveli azt a helyet ahol lesz, ki is nézte magának régebben. És most ez lett. Akárhogy forgatom, olvasom vissza az üzeneteinket, semmi előjelet nem látok, és én sem csináltam semmi parányi rosszat...
tudom a nők kiszámíthatatlanok, és sokan legyinteni fogtok, hogy ez teljesen megszokott reakció - de azért ilyen szélsőséges rdolgoknak oka van...
#3: A nők jelentős része ugyanúgy képtelen a kommunikációra, némelyikük pedig a bolhából is elefántot csinál, és mindenen elkezd hisztizni, és mondjuk vérig sértődik egy olyan megjegyzésen, amit a másik fél viccnek szánt, és esélyt sem ad a másiknak arra, hogy esetleg jóvátehesse azt, ha akaratán kívül megbántotta őt. Tudom, hogy sokkal egyszerűbb letiltogatni, eltűnni, durcizni, mint megbeszélni a dolgokat, de durva, hogy néha egyesek mit engednek meg maguknak.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: lehet, hogy akaratodon kívül tényleg megbántottad a csajt valamivel, de ha úgy érzed, hogy nem tettél vagy mondtál semmi rosszat, akkor nem feltétlenül benned van a hiba. Ha nem követtél el semmi égbekiáltót, akkor a csajjal van valami difi, mondjuk ebben az esetben is lehetne egy felnőtt emberben annyi értelmi és érzelmi intelligencia, hogy a sérelmet megpróbálom normális hangnemben megbeszélni. Ha neki nem sikerült ember módjára viselkednie, akkor nem kell sajnálnod az illetőt. Vannak még normális nők is, igaz, hogy sajnos elég kevesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!