Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos de visszafogott lányok kevésbé kelendőek?
#11. Kiforgattad amit írtam, majd azt mondtad nekem kell pszichológus. Amúgy én is csak tényeket közöltem, hiszen azt játszunk, amit csak szeretnénk. ;)
Attól függ hogyan sikerül a randi meg mi volt előtte. De amit írtál most arról, hogy szexet, mint csereeszközt emlegeted, az már kissé a "nem gyere be" oldal. A szex csak önmaga csereeszköze, nem a kapcsolaté vagy bármi másé.
32/f
#12. Mert jogod van a véleményedhez. A helyzet meg az, hogy nem szólítottalak meg, te szólítottál meg engem. Aki meg megszólít, annak én válaszolok, a megszólításnak megfelelő hangnemben. De ha így szóba került az idióta mint jelző... velük szabadidőmben nem vitatkozom, az pedig most kezdődik, így elköszönök tőled. :)
32/f
32/f!
Nem csoda, hogy nincs nőd. Bár, csak olyan vagy, mint a nagy magyar átlag.
Az a baj, hogy itt szavakba akarunk önteni egy alapvetően érzelmi kérdést. Nincs azzal baj, hogy nem akarsz rögtön lefeküdni a másikkal, azzal viszont igen, ha nem jelzed vagy nem mondod meg neki egyértelműen, hogy az ilyetén tartózkodásod mögött nem averzió van, pusztán egy valamivel több időre van szükséged. Másrészt ezt annak nehéz tolerálni, aki kifejezetten nem vár semmit a kapcsolattól, pusztán próbálkozik, aztán vagy lesz valami, vagy nem. Az, aki tényleg érdeklődik irántad, az türelmesebb lesz, vele viszont illik korrekt lenni és megmondani, hogy hányadán álltok.
Az introvertáltságod mögé viszont ne bújj: oké, hogy nem dobod le rögtön a bugyid, de attól még elmondhatod, amikor próbálkozik, hogy mit érzel és mit szeretnél. Visszautalva a hozzászólásom elejére: új kapcsolatban az első szex egy érzelmi szintet jelez, amire eltérő módon jutnak el az emberek, sőt az se mindegy, a két fél, hogy hat egymásra. Simán lehet, hogy két introvertált ember annyira közel kerül egymáshoz, hogy az első randevú az ágyban végződik és olyan is lehet, hogy két extrovertált csak 5-6. alkalom után jut el a szexhez. És pont ezért nem is lehet lefektetni, hogy akkor az "X." randin lehet csók, aztán az "X+N" randin lehet szex.
A francokat, de azért ne húzza hónapokig, azért van egy határ.
És az sem mindegy egyik félnek sem, hogy szexuálisan mire számíthat a jövőben. Lehet, hogy 1 hónap múlva lefekszel vele és soha többé nem akarod látni....
Sokan keresnek ilyen nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!