Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, működőképes egy kapcsolat ha a férfinak nincs jogosítványa? Vagy ez túl nagy lemondásokkal járna?
Utolsó! Minden nő? 🤣🤣🤣🤣
Nekem műkörmöm sincs 😅
Nincs autónk, nincs jogsink, van gyerekünk és műkörmöm is😁
A párom noszogatom, hogy tegye le a jogsit.Azért nem én, mert rettegek a kocsiban, nem mernék vezetni.
Szükség lenne rá, sokszor jól jönne, de autó nélkül is boldogulunk.
Párválasztás szempontjából sosem volt fontos se a jogsi, se az autó.
A helyedben mérlegelnék, mert lehet jön egy kocsis-jogsis fazon akivel emberileg nem fogsz stimmelni.De az is lehet olyan jön akivel fogsz.
Emiatt nem szakítanék, de még a hozzáállása is változhat.
"Utolsó! Minden nő? 🤣🤣🤣🤣
Nekem műkörmöm sincs 😅"
Nekem sincs, de az ilyenek szemében mi nem számítunk nőknek, tudod... :-D
Van autó, több is.
De pl ha Budapesten a belvárosban laknánk lehet egysem lenne. Ott jó a bringa, roller, villamos, se parkolni se közlekedni nem lehet.
Inkább utazásnál érdekes de ha neked ez fontos neki meg nem, és a kompromisszum készség is hiányzik akkor keressetek mást.
Ha téged ez nagyon zavar, akkor ne áltasd se magad, se őt, menjetek külön utakat.
Bevallom nekem te nagyon elkényeztetettnek hatsz ezen a téren. A srác nem fogja tudni megugrani a lécet neked.
Én tömegközlekedek sokat, néha bérlek egy GreenGo-t Pesten, de el nem várnám a másiktól, hogy elfurikázgasson, vagyok olyan ügyes én is, hogy több 100 km-t is levezessek. Ha ennyire nem bírsz hosszú távon vezetni, hát nem is tudom mit mondjak... Ne haragudj, de nekem ez életképtelen nő fogalmába esik már. Akinek van kocsija, az vállalja ezt is és ne picsogjon.
Ha ő nem akar vezetni, meg kocsit, kényszeríteni nem tudod.
Gondold át, de szerintem lépj ki.
30N
Mi ez a nemi megkulonboztetes hogy a vezetes nem a no feladata.
Hova fajul mar a vilag ???
"nem egy nő feladata." de igen, ők is mosogatnak már, mi pedig vezetünk.
"Belföldön pedig akkor nyilván a vonat és a busz marad" Max. pár órás utat sem tudsz vezetni? Minek akkor a jogsi?
"hóviharban, szélben kelljen gyalogolnia a kicsivel" Nem lesz semmi baja, a mozgás egészséges, frissíti a testet és a lelket.
Az van, hogy te szégyelled ezt a férfit, nem elég nagymenő neked kocsi nélkül. Engedd el, nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!