Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek én hol tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én hol tudnék barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Már nagyon hiányzik egy lány az életemből, akit szerethetnék, és lehetnének közös programjaink. De nem tudom, hogy hol találhatnék, neten sokat próbálkoztam, de már kezdem feladni. Élőben meg nem tudom, hogy hogy lehetne. Nem olyan típus vagyok, aki csak úgy könnyen el kezd beszélgetni bárkivel. Munkahelyen nincsenek korombeli lányok, szórakozni meg nem járok. Fogalmam sincs hogy hol ismerkedhetnék.

Szerintetek hol, és hogyan próbálkozzak?

21 éves vagyok már, de még sajnos nem volt barátnőm.:/

Szerintetek a kinézetemmel lehet gond? Akit érdekel privátban írok a kinézetemről.

Köszi a válaszaitokat előre is!

2018. nov. 16. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Temérdek sok kérdést írsz ki erről minden nap. Még mindig nem elég a válasz mennyiség amit már eddig kaptál?
2018. nov. 16. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennyi kérdés után én inkább má' papnak állnék a helyedben 😀
2018. nov. 16. 22:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Az valószínüleg nem én voltam!
2018. nov. 16. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:
A játszótéren?
2018. nov. 16. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
A Holdon vagy egy másik naprendszerben. :D
2018. nov. 16. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Pinocchio orra mögött vagy Geppetto segge alatt, esetleg a Tesco-ban vagy Kikában. :D
2018. nov. 16. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Amikor 21 éves voltam nem volt barátnőm. Most mit tegyek, hogy visszamehessek az időben és feltehessem minden nap azt a kérdést, hogy "jaj istenem, miért nincs barinőm? "!? :D
2018. nov. 16. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Boltban? Metrón?/vonaton. Hobbid mi? Sokan hobbi közben,kapcsán ismerkednek. Akár online játékok közben is. Vallásosak templomi közösségben.
2018. nov. 16. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!