Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nem jók a párkapcsolatok?
Élkepesztően sok probléma van a kapcsolatokkal csak ez ilyen társadalmai tabu témának számít.
Ha megemlíted h talán nem minden cuki rozsaszin és rendesen van hátránya is.
Rögtön letámadnak h hát te még nem találtál normálisat meg nem tudhatod milyen még nem próbáltad....
Az én tapasztalataim szerint az élet problémáinak jó 80%-a pont ebből jön.
És lelkileg, fizikailag, pszichésen és anyagilag is jobban jársz ha ezt kihagyod.
A férfi többletező kapcsfüggöknek meg inkább örülni kéne.
30 F
Én azt bírom, hogy ilyenkor elfelejtitek azt a sok párkapcsolatot, ami igen is működik...
Tudom, hogy az a leghangosabb, akinek nem megy, és megcsalják, ezáltal ki kell ordítania a fájdalmát...De attól még rengeteg párkapcsolat működik nagyon jól.
"Én függetlenül attól, hogy nézek ki, nem akarnám, hogy a pasim átlag Marcsát lásson bennem. Akit szeretek, az top, 10/10. Ne azért jöjjön velem össze, mert akit szívesebben megdugna, az le se szarja, de már nagyon törölné valahova a farkát."
El kell keserítselek, a legtöbb átlag embernél, nőnél és férfinál is azon alapul a házasság, hogy "akihez a legjobban vonzódtam nem akar elköteleződni" vagy "akihez jobban vonzódtam, az nem akar összejönni velem".
Valahogy nem azt látom, hogy tömegével lennének az átlagos fiatal lányok egyedül. "Akkor ők most egymással vannak kapcsolatban? Mert a jopashee ugye csak dugja, dobja. Az átlagos neki nem kell. És szingli sincs.
Szóval nem igazán jön ki a matek."
De kijön. Akikkel hosszútávú kapcsolatban vannak, azokkal azért vannak, mert a jópasi nem akar elköteleződni, ezért nem lehet vele gyereket vállalni. Valószínűleg ezért kezdeményezik a nők a válások kb. 70%-át miután már megvolt a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!