Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akit zavarna az ha egy 21 éves fiúnak nem volt még barátnője?
Figyelt kérdés
2018. nov. 15. 16:44
1/14 anonim válasza:
Az egy részét igen, mert én is így vagyok ,az embert a sok csalódás frusztráltá teszi, meg őröli belülről.
Magam is így vagyok, mindig csak elutasítást kapok, nem baj ha keresek 3-400 ezret majd a diplomámmal jobban rám néznek.
2/14 anonim válasza:
Egy csajt sem zavar, hogy neked nem volt barátnőd, van egy csomó pasi, akik közül válogathatnak, kit érdekel a te nyomorod
3/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mindenki úgy él ahogy akar, de össze nem jönnék vele.
4/14 anonim válasza:
Le kell tagadni kérdező, ez van, itt két út van barátom, az egyik az amikor a nők szemébe nem mersz belenézni, a másik az amikor a tükörbe, válasz!
5/14 anonim válasza:
Engem peldaul zavarna ismerkedesnel. Az meg egy elegge hulye valasz, hogy hazudjon rola. Kezdjuk azzal, hogy milyen kapcsolat az olyan ahol mar hazugsaggal inditasz? A masik meg, hogy ugyis rajonne a no, hogy nem volt meg kapcsolatod, szoval felesleges hazudni.
6/14 anonim válasza:
Engem speciel nem zavarna. De tény hogy már határeset. Nem tudom pontosan megmondani mi az a kor ami után ez már gondot jelentene nekem. 25 fölött már nem hiszem hogy kezdenék olyan pasival akinek még soha nem volt senkie. De már a 23 is olyan ahol elgondolkodnék. Talán mert 21 évesen még majdnem gyerek az ember de ahogy elkezd önállósodni egyre merevebb lesz és egy megrögzött agglegény sok rögzült szokásával millió sérelemmel nem hiányozna az életemből.
7/14 anonim válasza:
5-ös és az milyen kapcsolat amikor ti meg letagadjátok, hogy előttünk hány csávóval voltatok már? Arról ne kérdezzünk tudom, olyankor egyből nem tartozik ránk... Abba meg bele se gondoltok, hogy van aki ronda, azoknak nem épp rögtön jön össze kapcsolat, vagy szimplán ultra nagyok az igényei (van ilyen ismerősöm), vagy nem jön össze neki akibe szerelmes és nem akar kihasználni mást, ha nem szerelmes. Nekem is volt lány haverom, aki akart a barátnőm lenni, és jó csaj, csak én másba voltam szerelmes, de nyilván nem voltam férfias, hogy nem használtam ki a lehetőséget, lehetett volna egy ingyen ágyasom, akinek beadom a hősszerelmest, csak én nem vagyok ilyen gerinctelen, ez van...
8/14 anonim válasza:
7: Jajj konyorgom azert mert neked letagadtak, hogy hany ferfival voltak az nem jelenti, hogy minden no letagaja, en peldaul sosem tagadtam le. En nem azt mondtam, hogy minden nonel ez problemat jelent, de nalam problema lenne, legyen akarmilyen oka is, hogy eddig nem volt kapcsolata. Nalam fontos, hogy valamilyen tapasztalata legyen ezen a teren, de nem jelenti azt, hogy ez mindenkinek szempont. Valoszinuleg egy 18 eves lanynal nem jelent problemat ahogy nekem se jelentett akkoriban.
9/14 he84 válasza:
Na azért ha valaki nem szerelmes és vannak intim vágyai, az nem kihasználás. Nem csak szerelemmel lehet együttlét, hanem lehet az szexkapcsolat (a jobbik fajtájra gondolok) és laza kapcsolat (hasonló a barátság extrákkal viszonyhoz, mely a szexkapcsolat és a komoly párkapcsolat között van).
10/14 he84 válasza:
Főleg ha őszintén megbeszélik ki mit akar, ki mit keres és ha mindketten ugyanúgy benne vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!