Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok egy olyan fiúval akinek görbe egy kicsit a foga?

Figyelt kérdés
2018. nov. 14. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hátrány
2018. nov. 14. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát figyu, nekem az egyik metszőfogamból egy picike rész le van törve, ferde a vége a fognak, nem egyenes. Áltsuliban hasra estem nyitott szájjal és ez lett a jutalom. Fogorvos mondta, hogy ilyen picit nagyon nehéz pótolni, lekezelte (több hétig jártam, annyi volt, hogy egy pici vattával valami anyagot tunkolt a fogamra), azt mondta, ha panaszmentes marad, akkor nyugodtan el lehet felejteni a pótlást, mert akkor csiszolgatni kell belőle, és sokkal rosszabb is lehet emiatt a helyzet. Látszani akkor látszik, ha nagyon szélesen mosolygok, mégis voltak azért barátnőim, egy sem kérdezte meg, hogy mi van a fogammal. Szóval ha kicsit görbék, az egyáltalán nem lesz hátrány :)
2018. nov. 14. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Sokszor szégyellek mosolyogni a fogam miatt, nem igazán tetszik nekem hogy nem szimmetrikus. Persze gondolkodtam fogszabályzón csak most nem itthon dolgozom, hanem külföldön és ott elég drága csináltatni
2018. nov. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!