Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt egy lány hogy van pasija, ha közben nincs is? Ti mit gondolnátok az ilyen emberről?
Azért, mert jó pár férfi nem érti, hogy a nem az nem. Utána elkezd még nyomulni vagy szidni a nőt. Elméleteket gyártani stb. Senki nem tartozik magyarázattal azért mert egy idegen férfi nem tetszik neki. Nem tartozik számadással senki felé.
Nézd meg mit csinálsz most. Azt mondta, hogy nem és most kreálod az elméleteidet, hogy mással meg miért igen. Mindenki azzal jön össze akivel akar, szabad országban élünk. Hogy jó döntést hozott-e? Nem biztos, de az is az ő baja.
"Manapság már annyi tisztesség sincs az emberekben hogy annyit mondjanak hogy "Bocs, nem akarok veled ismerkedni."?
Manapság már annyi tisztelet sincs az emberekben hogy elfogadjanak egy tisztán érthető, egyenes választ? (és tartsák tiszteletben más döntését)
Ha lenne, nem kellene kamuzni, és ez a feltett kérdés meg sem született volna.
Értetlenek és sokszor még agresszívak is vagytok. Elmesélem a legutolsó alkalmat, hátha felfogod:
Munkahelyemen kiszúrt magának egy férfi. Először csak beszélgetni akart. Minden alkalommal kedvesen, de tisztán a tudtára adtam, hogy van kapcsolatom (tényleg van, nem kamuztam). Egy idő után csokit, virágot, ebédet kezdett el hozni, semmit sem fogadtam el. Pár hét múlva elkezte a páromat fikázni. Elküldtem a pcsába. Megint megkeresett, bocsánatot kért, azután újra próbálkozott. Elküldtem, akkor már engem szidott. Megint ide pofátlankodott, akkor közöltem vele, hogy babát várok, ne is reménykedjen soha, egyáltalán. Egy éves elmúlt a gyerekem, 2 hete rám írt... Tiltottam. Megállított az utcán és számonkért. Szégyen vagy nem, azt mondtam neki, hogy még egyszer megkeres, a férjem szét fogja verni a fejét. Egy csomó ilyen nem normális, hülye van.
Tök mindegy mivel indokolja a nemet valaki. A nem az nem és kész. Ne nyomozzál, hagyd békén.
Ahh, ismerős, egy ugyanilyen barmot ismertem én is. Olyanokkal jött, hogy majd kigyúrja magát, és akkor majd vonzóbb lesz a páromnál, de legalábbis meg tudja majd verni és akkor "elnyer" tőle (??????)
Tiltottam, akkor követni kezdett, megjelent melóhelyemnél, itt-ott.
Rémálom volt, örülök, hogy sikerült eltüntetni az életemből.
És nem ő volt az egyetlen ilyen.... a poén, hogy abszolút nem vagyok kihívó, extrovertált, közvetlen típus, inkább kifejezetten visszahúzódó, antiszoc és konzervatív kinézetű, mégis betalálnak az ilyen félkegyelműek. :(
Nem fogadjátok el a nemet. Minden szarért magyarázatot vártok. Minek? Senki nem tartozik neked semmivel, te sem másoknak.
Ha egy nő által adott "nem"-re eltűnnétek a francba, nem kéne hazudni.
Mondjuk én valójában azokon a nőkön vagyok kiakadva, akik ezzel szórakoznak, hogy nemet mondanak egy pasinak miközben bejön nekik, aztán "tesztelgetik"... aztán csoda, hogy nem lehet levakarni egy sima "nem"-mel sok férfit?
(Írom ezt nőként)
29-es, ez oké, de az a tesztelgetős nő a kapcsolatban is tesztelgetős lesz. Minden nemet nemnek kell venni. Majd a lányok is megtanulják, hogy nem kell magukat megjátszani.
Nőként mondom én is. Mert az nem okés, hogy nekem kell szopnom, mert valakinek egyszer egy másik nő viccesen mondta a nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!