Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Különb lennék ezeknél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különb lennék ezeknél a férfiaknál?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan barátom van akiről tudom jól hogy a vonzó csinos lányok az esetei akik vékonyak mindig ezekre csorgatták a nyalukat. Mivel nem nagyon akarták ezek a nők ezeket a férfiakat ezért lejjebb adták az igényeiket és általában egy ducival vagy nem olyan csinos lánnyal összejöttek csak azért hogy legyen egy barátnőjük.

Nekem is az ilyen nagyon csinos lányok az eseteim de nem fogom leadni az igényeket inkább maradok egyedül és esetleg soha nem talál meg a társamat de úgy gondolom jobb egyedül mint hogy leadjam az igényeket és ezzel átverjem valahol a lányt is

2018. nov. 9. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Az, hogy jobb vagy-e náluk, nem eldönthető ennyi alapján.

Az viszont, hogy nem vagy társfüggő, mindenképpen jobb, mintha az lennél.

2018. nov. 9. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

"nagyon csinos lányok az eseteim "

Az a kérdés te milyen vagy.

2018. nov. 9. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Ettől nem leszel különb. Viszont jó eséllyel magányos maradsz.
2018. nov. 9. 17:18
 4/10 A kérdező kommentje:
3. Lehet, de legalább nem alkudtam meg és nem vertem ezzel át azt a lányt csak azért hogy lyukhoz jussak
2018. nov. 9. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
El sem tudod képzelni, hogy egy nem pont modell knézetű lányba is bele lehet szeretni, ugye?
2018. nov. 9. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Hasonlóan tettem kérdező,ès milyen jól.

Csak tudjuk mit akarunk.

Egyszer alkudtam amikor mèg nem voltam ennyire izmos meg nem volt mèg a karrier annyira jó.

4 hónapig bírtam vele,dagadèk volt,kb. kamagràt szedtem hogy felàlljon rà meg elszìvtam kèt akkora rakètàt,hogy fejre àlljak tőle,de kellett valaki akkor így gondoltam.

Amúgy ez olyan kèrdès Kolompár ha modell alkatú nőre vàgysz akkor nem fogsz màst akarni.

Ehhez kell edzeni,diètàzni,egzisztencia,megfelelő belső jàtèk,ruhatàr.

Csak tenni kell èrte.

Ez olyan,hogy mennyivel jobb egy Porsche Carrera 4S-t vezetni mint egy Suzukit.

Na ez pont olyan,egyszer legyen egy szexi csinos nőd fincsi puncival.

Olyan mint a drog.

2018. nov. 9. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:
"de legalább nem alkudtam meg" Világos. De azért ha felnösz, gondold át ujra!!!!
2018. nov. 9. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha teszel èrte 7-es.

Mondjuk piackèpes szakmàd diplomád van,mellette karriert èpíted ezerrel de mindent beleadva,plusz ha eddzel heti 4-5-ször,diètàzol,van ruhatàrad megfelelő,hajad 3 hetente igazutattod,jàrsz szoliba is,fejleszted a belső jàtèkod,akkor igenis gyönyörű nőd lehet.

Csak ehhez tenni kellene,inkàbb ti nőjjetek fel meg olvassatok sikerkönyveket is meg karrier ès edzès.

2018. nov. 9. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
És közben lehet hogy megtetszett és megszerették a barátnőjüket. Erre nem gondoltál? Add szépen lejjebb az igényeidet, mert a boldogságodat találhatod meg vele.
2018. nov. 10. 06:13
 10/10 anonim ***** válasza:

,,És közben lehet hogy megtetszett és megszerették a barátnőjüket. Erre nem gondoltál? "

Aha mese mese,hallgasd meg Brian Tracy Főnix szemináriumát,ott is elmondja a pàroknàl a felek igazàbòl màsokkal lennènek.

Sokszor làtom ezt,max eltűrik a nőt,aztàn a miniszoknyàs magassarkús nőkre folyik a nyàluk.

Csak beèrik kevesebbel,mondanom sem kell megy a cirkusz mindenen,főleg,hogy a pali max ràfanyalodik hetente egyszer megdugja mert dugni kell,közben meg pèldàul az èn csajomra gondol vagy egyèb igènyes szexi nőkre,de mivel nem tesz èrte,hogy kalibràlt nője legyen beèri egy mangalicàval,mert ahhoz nem kell egzisztencia,nem kell kondiznod,nem kell jó szerető legyèl,szinte semmi.

Így szeretik meg,hidd el ezt látom.

Szerinted mièrt viràgzik a prostitució,mièrt mennek prostizni a palik?

"Add szépen lejjebb az igényeidet, mert a boldogságodat találhatod meg vele."

Jah hogyne,tehàt ne legyen cèlja,èrje be ami jutott magyarul?

Remek ötlet,na pont ezèrt van tele az orszàg a sikeres fèrfiakra irigykedő mutogató egyènekkel.

Aki leadja az igènyeit az majd belekerül egy olyan kapcsolatba ahol majd kamagra kell,hogy felàlljon meg majd undorodik a nőtől,tök jó lesz.

Aki ezt teszi sok sikert a mangalicàhoz,kèt szex között majd bàmulja a szexi nőket.

Inkàbb azt mondom ne igènyeidet add le,hanem TEGYÈL ÈRTE:

- menj edzeni heti 4-5

- megfelelő étrend

- legyen egzisztenciád,karriered

- ruhatàrad megfelelően összevàlogatva

- 2 hetente fodrász

- kocsid legyen jobb fajta

- törtető legyèl,teperj,hajts kifogàsok helyett

- külön lakni EGYEDÜL

Ezeket kellene csinàlni ès lesz olyan nőd amilyet akarsz.

Tudom ezekhez tenni is kell,egy mangalicàhoz nem kell mert az beèri aki jutott.

2018. nov. 10. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!