Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nagy sikerei vannak a duci kövér nőknek a társkereső oldalakon?
Több duci kövér nővel beszéltem ilyen oldalakon, olyan 90 vagy több kg-os nőkről beszélek.
És mikor kérdeztem tőlük hogy milyen randijai voltak innen. A legtöbb azt mondta hogy normális rendes srácok voltak mind és elég sok randijai voltak ilyen férfiakkal, a férfi akarta őket de inkább ezek a nők nem akarták ezeket a normális férfiakat mert nem volt kémia állításuk szerint..
Társkereső oldalakról nem tudok nyilatkozni, mert élőben ismerkedek, de a duci/telt nőismerőseimnek általában van párjuk/udvarlójuk és nekik is jellemzően nem netről.
Sok férfinak pont a nagyobb idomok jelentik az ideált, ennyi. Nekem is jobban tetszenek a nagyobb testű magas teltebb nők.
Viszont baromság, hogy ha burkoltan is, de szembe állítod a "rendes, normálisat" a vonzóval. Ezek egymástól független dolgok.
Azért ez nem mondható el minden telt nőről.. de tény, hogy akik igényesek, adnak magukra, azok kelendőek is. Fordított helyzetben ugyan ez nem annyira jellemző de láttam már jópár példát arra is, hogy dagi srác, homokóra testalkattal szép barátnőt fogott ki. A legtöbb pasi (szerintem) a kapcsolat alatt hízik el, azért látni annyi házas dagi férfit :) haverom is mióta kapcsolatban van, kinőtt a tokája meg minden 😂 pedig előtte sportos volt.. lány ismerősöm pasija is durvàn bedurrant a kapcsolatuk alatt.. de van ilyen példám fordított esetre is, ahol a lány hízott meg nagyon a kapcsolat alatt.
Sokmindenre láttam már példát szóval én azért nem jelenteném ki, hogy egy kövér pasinak lehetetlen párt találnia. Azért ez a dolog több tényezőn is múlik szerintem..
24F (énisdagivagyok😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!