Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderre mi a túróért megy fel az, aki "csak körülnézni akar", meg "csak beszélgetni akar", meg "no hookups"?
Nőként az tűnt fel, hogy ez annyit jelent, hogy párkapcsolata van, és diszkrét szeretőt keres szexre.
Esetleg nőknél is hasonlót jelent.
"Én komoly kapcsolatot keresni vagyok fent."
Akkor te minek mész fel tinderre? Szexpartnerkereső. Te ugyanúgy tök másra használod, mint amire kellene, milyen jogon oktatsz ki másokat? :D
Csomóan meg csak beszélgetni, körülnézni mennek. Mi a baj tulajdonképpen akkor?
"Akkor te minek mész fel tinderre? Szexpartnerkereső."
Nem, nem az. Annak indult, de igazából egy társkereső app. Aki akar, szexet keres, de a legtöbben kiírják, hogy nem egyéjszakás kaland érdekli őket. Nekem volt már tinderes barátnőm.
"Te ugyanúgy tök másra használod, mint amire kellene, milyen jogon oktatsz ki másokat? :D"
Én társat keresek vele, nem idegenvezetőt vagy vízvezetékszerelőt.
"Csomóan meg csak beszélgetni, körülnézni mennek. Mi a baj tulajdonképpen akkor?"
Az, hogy rabolják annak az idejét, aki tényleg szeretne komolyan ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!