Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a nők amikor csak őszinte vagyok, ennyire nem értékelik a nők ha egy férfi őszinte?
Igen! Es amíg munkát kutatsz addig bőven elmehetnèl valahova melózni.
Anyadek tartanak el es nem szegyenled a fejed?
Nem vagy őszinte. Ha őszinte lennél, akkor azt mondod, hogy elmentél érettségi után büfé szakra, mert addig se kell dolgozni, és csak arra vettek fel. Kegyelem kettessel sikerült átvergődnöd rajta 8 év alatt. Azóta várod a csodát, hogy találsz egy olyan buta nőt, aki beveszi ezt a szöveget, és eltart, ha a szüleid már nem lesznek.
Amit ide lepötyögtél egy akkora hazugság, hogy te se hiszed el.
Az élet nem így működik, hogy várjuk a sült galambot. Kezdd el csinálni! Ha ragaszkodsz a szakmádhoz, akkor kezdj el azzal foglalkozni, pl. blogolj, írjál cikkeket, tanulmányokat, stb. Lehet, hogy egyszer felfigyelnek rád.
De mondjuk ez a BTK filozófia a mai világban eléggé büfé szak, nem bántásként írom.
Az elmúlt 8-10 évben nyugodtan dolgozhattál volna, ha végig a szüleiddel laksz és még támogatnak is, akkor már egy lakás is összejöhetett volna, ahová el tudnál költözni. Ez nagyon számít 30 felett párkeresésnél.
Én közgáz diplomával évekig nem tudtam elhelyezkedni a szakmámban, de már egyetem mellett is dolgoztam. Voltak alja melók, amiket rühelltem, de megcsináltam, mert sosem gondoltam véglegesnek, átmeneti volt csak. Aztán sikerült elhelyezkednem a szakmámban. A "vicc" az, hogy most megint nem a szakmámban dolgozom, de már nem is akarok, találtam jobbat.
No meg az sem biztos, hogy amikor már dolgozol a szakmádban, akkor azt szeretnéd csinálni. Most még jónak tűnik, de elkezdeni és nap nap után mindig azt csinálni nem ugyan az. Lehet kiégnél pár év alatt. Ezt sosem lehet tudni.
És mit írsz az önéletrajzodba? 33 évesen nem dolgoztál egy percet sem. Ez egy HR-esnél rögtön kuka. Ne várd, hogy bárki is ad így munkát.
Nem tudom mikor végeztél, de gondolom jó pár éve már. Gondolj bele milyen gyorsan elszálltak azok az évek, ha nem csinálsz semmit, ugyan ilyen gyorsan elszállnak majd a következő évek is. 40-50 évesen akarsz pályakezdő lenni?
Szóval egy naplopó senki vagy, aki egy kamu büfé diplomán kívül semmit nem tud felmutatni, de a nők a szarok, mert nem értékelik, hogy bevallod magadtól.
Nem, erre nem tudok mit mondani. Úgy se akarod megérteni, hogy a te készülékedben vagy a hiba, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy igazad van, minden nő pénzéhes buta liba, inkább ne is csajozz. Menj el melegnek vagy valami, csak ne itt sírj nekünk.
Szívesen.
Osztom mindenki vélemènyét,tehát elvègeztèl egy fos,büfészakot,naplopó vagy egy kisfiú,semmi szakmai ès èlettapasztalatod közèpkorúkènt,szüleid tartanak el kajak.
Nem az a baj,hogy őszinte vagy,hanem èletből felmentett.
Nem èrtem a mai embereket,ti nem nèzelődtök mielőtt szakot választottok.
Elkèpesztő,gondolkodni kell.
Ideje lenne felnőni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!