Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves vagyok és már kinőttem a szórakozóhelyek korszakából, így az online ismerkedés felé hajlok. Interneten van arra esély, hogy olyan nőt találjak, akivel családot lehetne alapítani?
#1-es, jó, és akkor most mit csináljon a kérdező, ha egyszer annyi éves, amennyi? Csiribi-csiribá váljon fiatalabbá? Az ember az életkorán már tényleg nem tud változtatni...
Üdv, 32/F
1-es.Engem 37 évesen szült Anyum a tesomat 39.Köszönjük semmi bajunk.
Amúgy szerintem arra próbál célozni,hogy a 30 feletti nők ássák el magukat,és még az 50-es nyakaszakállas inceleknek is "jár" a max 25 éves nő XD
Véletlenül nem a 30+ évesen is diszkókirálynő típusú csajok oldalait nézed? Én 42 vagyok, kb. a 35-45 közti korosztályt nézegetem a társkeresőkön, és inkább az a jellemző, hogy akinek nincs gyereke, az teljesen rá van már görcsölve, hogy ő családot meg gyereket akar. Még a jóval 40 fölöttiek is ezt írják sokszor, pedig náluk már aligha fog a gyerek összejönni.
Az olyan, aki azt írja, hogy nincs gyereke és nem is akar, apró kisebbség csupán.
Persze ha a 20-25 évesek profiljait nézed, akkor nem szóltam.
#8: "Elhiszem h ostoba vagy és nem tudsz elvonatkozni, de akkor ne virnyákolj :D"
A saját tulajdonságaidat másra kivetíteni nem túl nyerő dolog és nem is célravezető.:D Na jó, az elvonatkoztatás úgy ahogy sikerül, mert egyáltalán nem a kérdésre válaszoltál.
Viszont nézzük csak a példádat: a nő 38 évesen megszüli a gyereket, ami még bőven biztonságosnak mondható. Talán még egy kis tesót is bevállalnak. Lesz egy boldog családjuk gyerekekkel és rohadtul nem fogja őket érdekelni, hogy a szülői értekezleten a legtöbb szülő kb. 10 évvel fiatalabb náluk. Nehogy már az legyen a visszatartó erő, hogy mit szólnak majd a gyerek ballagásán!:D Hozzáteszem az anya a ballagáskor 56 éves lesz, az apa meg 59, tehát messze nem számítanak öregnek.
Persze én azokat is megértem, akik nem szeretnének gyereket, csak ne az legyen rá a magyarázat, hogy a 30-as éveik második felében már kicsúsztak a korból, mert ez egyértelműen nem igaz. Valóban nem ez a legideálisabb kor gyerekvállalásra és óvatosabbnak kell lenni, de nem felejtős a dolog.
Az első válaszolónak szerintem elment az esze. Aki azért csinál gyereket, hogy a csemete 18. éves korában is fiatalnak nézzen ki, az nem normális. Rengeteg példát látok amikor az első gyerek 30 után érkezik, és senki sem a kinézetével törődik. Továbbá nem mindenki olyan szerencsés, hogy anyu és apu a feneke alá tol egy önálló életet 18 éves korára, szülői kontóra.
A többiek válaszait köszönöm, azok értékelhetőek voltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!