Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakás megteremtése egyedül a férfi dolga?
Közel 30 évesen a szüleimmel élek, ami megnehezíti az ismerkedést, kapcsolatok kialakítását. Anyagi megfontolásból van ez így, bár nyomorogva ki tudnék nyögni egy lakáshitelt. Ugyanakkor ha találnék egy komoly társat, akivel lehetne jövőt tervezni és besegítene anyagilag, lehetne közös otthonunk hitel nélkül.
Ki tudok alakítani így normális, komoly kapcsolatot, vagy saját lakás (és 15 év hitel) nélkül esélytelen?
Ha nincs senkid, jobb is, hogy nem albérletben vagy. Minek? Az albérlet zsákutca.
Az olyan lány aki ennek tükrében választ párt az meg egy pióca, mert kényelmesebb neki máson csüngeni, meg furikázgatni a pitsáját.
Azért azt vegyuk már bele h a mai árak impotense teszik a ferfiakat ilyen lakás szempontjából. Nagyon igazságtalan h bérből nem lehet megelni és rossz a kozhngulat. Hatterhatalom teszi ezt az emberekkel élveszi k az örömüket!
Ugyanaz az ember ugyanazzal a munkával más országban nem lenne luzer!
A lakás megteremtése senkinek sem dolga.
Ha akarsz lakást, dolgozol sokat és veszel.
Ennyi.
28 vagyok, most végeztem az egyetemen (25kor kezdtem), előtte vidéken éltem egy zsákfaluban. Most Budapesten élek az egyik szülőmmel.
A nők akiknek ennyi idősen saját házuk van azok
1. örökölték a nagyszülőtől
2. Hitelből van, azaz nem az ő házuk
3. Szülők gazdagok.
4. 18 éves koruk óta külföldön dolgoztak vagy 7-8 évet.
Esélyem sincs Budapesten 2-3 éven belül venni sajátot, egy normális lakás 25 millió körül van. Hitelt meg nem veszek fel rá, ki tudja hol fogok később élni? Akkor fizetem itt a semmit?
Ha az itt írogató nők elvárásainak akarnék megfelelni, már régen kiugrottam volna az ablakon. De szerencsére sok normális nő van, hasonló gondolkodással, még Budaoesten is és azt vallja, hogy közösen megteremtjük az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!