Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lakás megteremtése egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lakás megteremtése egyedül a férfi dolga?

Figyelt kérdés

Közel 30 évesen a szüleimmel élek, ami megnehezíti az ismerkedést, kapcsolatok kialakítását. Anyagi megfontolásból van ez így, bár nyomorogva ki tudnék nyögni egy lakáshitelt. Ugyanakkor ha találnék egy komoly társat, akivel lehetne jövőt tervezni és besegítene anyagilag, lehetne közös otthonunk hitel nélkül.

Ki tudok alakítani így normális, komoly kapcsolatot, vagy saját lakás (és 15 év hitel) nélkül esélytelen?

2018. nov. 1. 20:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

Ha nincs senkid, jobb is, hogy nem albérletben vagy. Minek? Az albérlet zsákutca.

Az olyan lány aki ennek tükrében választ párt az meg egy pióca, mert kényelmesebb neki máson csüngeni, meg furikázgatni a pitsáját.

2018. nov. 2. 00:55
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Azért azt vegyuk már bele h a mai árak impotense teszik a ferfiakat ilyen lakás szempontjából. Nagyon igazságtalan h bérből nem lehet megelni és rossz a kozhngulat. Hatterhatalom teszi ezt az emberekkel élveszi k az örömüket!

Ugyanaz az ember ugyanazzal a munkával más országban nem lenne luzer!

2018. nov. 2. 02:45
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
Én nőként úgy gondolom, hogy a saját egzisztenciám megteremtése és az életszínvonalam fenntartása csak és kizárólag az én dolgom. Ennek megfelelően tanultam, helyezkedtem el, ezt észben tartva választottam karriert és teremtettem meg magamnak egyedül mindent, amire szükségem van. Neked mi a kifogásod?
2018. nov. 2. 10:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem. Én is hoztam egy lakást a saját házasságunkba és a férjem is. Most is meg van.
2018. nov. 2. 11:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A lakás megteremtése senkinek sem dolga.

Ha akarsz lakást, dolgozol sokat és veszel.

Ennyi.

2018. nov. 2. 13:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne vegyel a nyakadba ekkora terhet. Mi van, ha a a baratnod masik varosban el es neked is megtetszik a hely? Ott van a nyakadon a kolonc. Vagy neki nem kell udvar, homokozo, hinta, viragagyas, te meg beruhaztal egy csaladi hazba mert szerinted igy illik, de igazabol te is elvolnal lakasban? Nem tudhatod mit hoz az elet, hany gyereket akartok, milyen lesz a munkatok, a szuleitek meg a ti egeszsegetek stb. A kozos eletet szerintem kozosen jobb megszervezni. Ha te most lekotod magad akkor nem tudsz alkalmazkodni a varatlan helyzetekhez. Kozos erovel egyszerubb lesz az otthon megteremtese. :) Persze ha fontos neked h a haz csak a tied legyen ne pedig kozos vagyon akkor hajra, de ezt ne a nok velt elvarasai miatt csinald, ugyanis 1. minden nonek masok az elvarasai, 2. tudnak am ok is alkalmazkodni az uj helyzetekhez. Erted megtesz/bevallal olyasmit is, amit magatol nem tenne meg.
2018. nov. 3. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

28 vagyok, most végeztem az egyetemen (25kor kezdtem), előtte vidéken éltem egy zsákfaluban. Most Budapesten élek az egyik szülőmmel.

A nők akiknek ennyi idősen saját házuk van azok

1. örökölték a nagyszülőtől

2. Hitelből van, azaz nem az ő házuk

3. Szülők gazdagok.

4. 18 éves koruk óta külföldön dolgoztak vagy 7-8 évet.

Esélyem sincs Budapesten 2-3 éven belül venni sajátot, egy normális lakás 25 millió körül van. Hitelt meg nem veszek fel rá, ki tudja hol fogok később élni? Akkor fizetem itt a semmit?

Ha az itt írogató nők elvárásainak akarnék megfelelni, már régen kiugrottam volna az ablakon. De szerencsére sok normális nő van, hasonló gondolkodással, még Budaoesten is és azt vallja, hogy közösen megteremtjük az életünket.

2019. jan. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!