Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira tartok a bunkó lányoktól hogy képtelen vagyok leszólítani szép lányt az utcán. Más is van ezzel így? 23/F
Helyesnek tartanak, tanult vagyok, eddig csak szép barátnőim voltak, igényes vagyok, szép autóm van szóval semmiben nem vagyok kevesebb mint a többi fiú, csak annyi hogy alacsonyabb vagyok.
Tudom hogy addig míg meg sem próbálom nem lesz semmi. Régen próbáltam párszor de azóta férfiasodtam is mondjuk.
Én sem szeretem,ha leszólongatnak, de ha nem bunkón teszik, én sem bunkóskodok.
A barátnőm viszont így jött össze valakivel, annak a srácnak is ment normálisan egy vásárban.
Engem nem zavarna és nem is tartanàmbunkónak. Az lenne a bunkó ha kifütyülnél a kocsidból :D
Sokszor volt hogy leszólítottak utcàn, beszélgettük, egyszer randi is lett belőle. Ha nem úgy szólítod le a lànyokat mint egy bunkó szerintem ők se lesznek azok. Persze nem minden nőnek jön be.
A magassàgoddal meg szerintem semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!