Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magyar pasinak mennyi esélye van egy német nőnél, ha jóképű és pénzes de nem tud németül?
A pénzest azt úgy értem, hogy messze többet keres mint a német átlagfizetés, olyan nettó 4000 Euro körül, az ott is komoly pénz. Külsőre teljesen megfelelő, jóképű, szőke, kék szemű, 186 cm, széles váll. A paraméterek hasonlóak mint a német embereknek, de azért látszik rajta, hogy nem német hanem kelet-európai, de ettől függetlenül megnyerő. Viszont van két hibája: az egyik maga az hogy magyar, nem tudom ez mennyire hátrány egy német nőnél, a másik az hogy még csak alap szinten tud németül ami a kommunikációhoz is kevés, angolul viszont majdnem felsőfokon tud, és mivel a németeknél egy tinilány is úgy tud angolul mint itt egy angol tanár, ezért a kommunikációt azt meg lehet oldani átmenetileg angolul is.
Mennyire kelendő társkeresés területen egy ilyen pasi Németországban?
"mivel a németeknél egy tinilány is úgy tud angolul mint itt egy angol tanár"
Ezt azért cáfolnám, de az biztos, hogy arányaiban a németek jobban beszélik az angolt. Bár nekik nem nehéz megtanulni, mert a két nyelv igen hasonló.
Én úgy vettem észre, hogy általánosságban a német nőknek nincs bajuk a magyarokkal.
Osztrák és Svájci soha az életben nem párosul senkivel csak osztrákkal vagy svájcival ez alapszabály náluk. Ott a pénz a pénzhez megy érzelemmentesen, vagy nagyritkán érzelmes alapon.
Német nők kicsit másak őket már látni " külföldiekkel" de természetesen ők is a normálisabbakat preferálják egy szakadt fogatlan román csábító nem jöhet szóba :D
ha nem tudsz németül akkor esélytelen vagy, hiába a pénz, a német nők én ahogy észrevettem kevésbé pénzéhes vadállatok, mint a magyar nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!