Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme szépnek lenni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme szépnek lenni, ha senki nem vesz komolyan?

Figyelt kérdés

Nem egy, nem két férfi udvarolt már nekem, de mindig azt éreztem, ez csak a külsőmnek szól.

Jó genetikát örököltem, mégsem veszem semmi hasznát, inkább csak hátrányt jelent.

Néha legszívesebben átlagos lány szeretnék lenni, akiben meglátnak valamit, olyat ami belülről fakad.

Nem érdekli a férfiakat a személyiségem, mit tehetnék ez ellen? 26N

2018. okt. 31. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten lehet, hogy adod alájuk a lovat pl. túlzottan kiemeled a nőiességedet szexi ruhadarabokkal, térdig élő dekoltázzsal, lábak kirakva, popó, cicik kiemelve. Nincs így kedves kérdező? 🙂
2018. nov. 1. 02:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok férfit csak a külső érdekli, ezt jól látod.

Persze az is fontos, hiszen számunkra nem vonzó külsejű emberrel nem tudunk együtt lenni, te sem tudnál. Persze mindenkinél ez mást jelent, van akinek az átlagos is már vonzó, van akinek valami extra szép kell hogy vonzódjon.

Személy szerint én rengeteg nőt, helyesnek, szépnek, vonzónak tartok, olyanokat is akire más azt mondja hogy csúnya. Viszont olyan nővel még nem találkoztam (vagyis csak ritkán), akinek azt látnám hogy a belső értékei megfelelők! Nekem sokkal fontosabb például hogy a belső értékeink egyezzenek, mint hogy külsőre bomba nő legyen. Mit kezdjek egy üres fejű, vagy akár nem üres, de teljesen más értékrend szerint élő nővel?

2018. nov. 1. 08:11
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
ne sminkelj.
2018. nov. 1. 08:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem veszik észre a személyiséged? Sajna ami nincs azt nehéz....
2018. nov. 1. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!