Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A curves lànyok mièrt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A curves lànyok mièrt nem kellenek a 20-25 èves pasiknak?

Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Attól is függ, hogy oszlik el a súly, na meg nem utolsó sorban a viselkedésén.

Ha egy unott fejű, miss picha, akkor nehezen fog elkelni, de a viselkedése miatt.

Meg avval is számolni kell, hogy ha férfiban csak a Cristiano Ronaldo-kaliber jöhet szóba, akkor vagy lefogy, vagy realizálja az igényeit.

Én se vagyok egy soványság, sőt, mégis van párom, nem is akármilyen.

2018. okt. 31. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

"Sosem volt olyan, hogy valaki ne udvarolt volna, vagy ne lett volna párom. Most is van pasim, aki hercegnőként kezel."

de milyen az a pasi?

2018. okt. 31. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
12: magas, jó diplomája és jó munkája van, figyelmes és jól szexel :) nem is kívánhatnék többet
2018. okt. 31. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
A túlsúlyos nőkre még mindig nagyobb az igény mint a túlsúlyos pasikra. Ha csak ez érdekel.
2018. okt. 31. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:
34%
Na akkor jo is hogy nincs jo diplomam meg nem vagyok magas mert igy nem kover a nom :))
2018. nov. 1. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!