Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van több forever alone,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van több forever alone, lúzer, incel férfi mint nő?

Figyelt kérdés
2018. okt. 30. 16:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
70%
Es utolso erre mi lenne a megfelelo megoldas?
2018. okt. 30. 18:42
 32/40 anonim ***** válasza:
89%

Én nem mondtam, hogy tudok megoldást. A nőkért való verseny ősidők óta az emberi lét eleme, és ennek a versenynek mindig vannak győztesei és vesztesei. Az emberi faj génállományában kétszer annyi női felmenő génjei találhatók meg, mint ahány férfi ősé, ami azt jelenti, hogy habár körülbelül ugyanolyan arányban születnek fiú- és lánygyermekek, átlagosan egy férfi kettő nőt termékenyített meg - azaz a férfiak legalább fele kiesett az evolúciós versenyből, mivel a nők csak a legéletképesebbektől akartak utódot.

Ez ugyanúgy tovább él ma is, viszont problémát jelent, hogy míg egy közösségben, ami sokáig a kapcsolatok kialakulásának hagyományos színtere volt, a nők számos szempontot mérlegelve alakítják ki a véleményüket arról, kit tartanak megfelelő férfinak, egy online felületen - pláne egy olyan végletesen primitíven, mint a Tinder - kizárólag a kinézet alapján szelektálnak. És mivel ezen egy dimenzió mentén tudnak csak értékítéletet alkotni egy ilyen felületen, az e dimenzióban a felső 20%-ba eső férfiak aratnak csak sikert.

Ezért azt gondolom, hogy a külsejüket tekintve nem kimagasló férfiak jobban járnak, ha más módszerrel, élőben ismerkednek.

2018. okt. 30. 20:00
 33/40 anonim ***** válasza:
68%

"És egy adott csoport 80%-a nem lehet átlag alatti, mert egy adott csoportnak pontosan 50%-a átlag alatti."

Miért? Miért kell, hogy az 50% legyen átlag alatti? Én össze tudok olyan listát rittyenteni színészekből, hogy én azt mondom, 100%-ban átlag feletti, a húgom meg azt mondja, egy darab se szexi, vagy átlagos, mindegyik ronda. Lesz nő, aki szerint 50%-os, aki szerint 20, aki szerint 60.

Szubjektivitás, ez mond valamit? Pl. adok 100 nőt, mindegyik 30 feletti BMI-vel. Akinek nem jönnek be a kövér nők, egyetlen átlagosat sem fog találni, mert neki egy sem tetszik.

2018. okt. 30. 20:03
 34/40 anonim ***** válasza:
88%
33, értem, amit mondasz, és természetesen ilyen tényezőket nem lehet teljesen kizárni. Viszont mégiscsak arról van szó, hogy több ezer (vagy száz, most nem néztem utána ennek) profilt választottak ki véletlenszerűen egy nagy társkeresőről, így legalábbis feltételezhető, hogy az nagyjából reprezentálja a való világban élő emberek megjelenését.
2018. okt. 30. 20:06
 35/40 anonim ***** válasza:
32%
Mert a hapsik nehezebben szedik össze magukat egy rossz kapcsolat után.
2018. okt. 30. 20:36
 36/40 anonim ***** válasza:
59%

kedves 35 - ös

azért mert nem tehetik meg hogy azonnal gyorsan találjanak egy valakit aki " vigasztalja " őket...

2018. okt. 30. 20:41
 37/40 anonim ***** válasza:
90%

Oké, ez is lehet, meg egy csomó más dolog is.

- lehet, hogy másfajta emberek vannak a társkeresőkön. Mondjuk férfiak, akik az életben sikertelenek, és nők, akiknek nincs idejük? (Ezt kérdezem, nem tudom.)

- definiálták nekik a fogalmakat? Nekem átlag feletti az, aki tetszik, tehát ha a belső is oké, akkor lehet kapcsolat, átlag alatti az, aki külsőre úgy taszít, hogy a belső nem számít (200 kg, 3 db foga van, gennyes fekélyes az arca), átlagos pedig az, aki - nem sértés, mert magamat is átlagosnak tartom - biodíszlet. Ha kicserélnék egy másikra, észre sem venném. Semmit nem mozgat meg bennem, nem ronda, de nem is vonzó.

- lehet az, hogy a nőknek mindig azt kell szem előtt tartaniuk, mi tetszik a férfiaknak. Nemcsak magazinokból, tévéből, de a szüleinktől, nagyszüleinktől is halljuk, hogy mit csinálj, mit ne csinálj, hogy a férfiak vonzónak találjanak. Milyen legyen a hajad, az alakod, a ruhád, a viselkedésed. Ebből jön az, hogy a nők a férfiak számára általában kívánatosabbak, mert tesznek érte, míg a férfiaktól ez nem elvárt. (Sokan kapcsolatban szedik magukat össze, mikor a párjuk (= "anyuci") megmondja, mit csináljanak, hogy nézzenek ki).

- a férfiaknak mindegy: élőben is, itt is hallottam ilyet. "Hallod, milyen undorító ez a nő. Egy patront azért megér./Egyszer azért leszophat." Ilyet nőtől még nem hallottam. "Fú, mekkora tapló, de egyszer telelőhet getzivel."

- és ebből jön a "mindent nyitó kulcs és teleszart csizma" analógia. Szerintem, és nem tudom, mások hogy vannak vele, de magamba engedni valakit sokkal intimebb, mint valamimet bedugni a másikba. Nem szexuális (bár tuti van az a beteg) szemléltetéssel, nevetséges példa, de tegyük fel, hogy rosszat teszek, és az a büntim, hogy VAGY bedugom az ujjamat 100 ember szájába (és nem kell semmihez nyúlni, csak 1 mp-ig bent tartani), vagy megengedem 100 embernek, hogy bedugják az ujjukat a számba, én biztos nem fogom tátani a számat.

Olyan könnyedén beszélnek farok bedugdosásról, nekem legalábbis a szex nem ennyi, nagyobb kockázat, nagyobb intimitás.

2018. okt. 30. 20:52
 38/40 anonim ***** válasza:
79%

#37:

"- lehet, hogy másfajta emberek vannak a társkeresőkön. "

Ha leszámítjuk a kamu profilokat és a csak szexet keresőket, akkor ugyanolyan emberek vannak ott. Azok, akiknek eddig nem sikerült megtalálni a párjukat. Párszor már olvastam nőktől érvként azt, hogy "nincs időm az életben a társkeresésre, ezért vagyok itt". Ez egy óriási kamu. Ha erre nincs ideje, akkor később egy kapcsolatra hogyan lesz?

"- definiálták nekik a fogalmakat?"

Ezek mindenkinek ugyanazt jelentik, még akkor is ha nem tudják így megfogalmazni.

"- lehet az, hogy a nőknek mindig azt kell szem előtt tartaniuk, mi tetszik a férfiaknak."

Régen így volt, ma már kevésbé jellemző. Ott van pl. a mellnagyobbítás, amit állítólag a pasik miatt csináltatnak a lányok. A gyakorlatban viszont az egymással való versengés miatt van, csak ezt kevesen vallják be. Közben már a férfiakkal kapcsolatban sem igaz a régi mondás, hogy "csak 1 fokkal legyen szebb az ördögnél", sokkal nagyobbak az elvárások, mint a történelem során bármikor. Ha a mai nőknek a 100-200 évvel ezelőtti férfiak közül kellene választani, kihalna az emberiség.

"- a férfiaknak mindegy: élőben is, itt is hallottam ilyet. "Hallod, milyen undorító ez a nő. Egy patront azért megér./Egyszer azért leszophat." Ilyet nőtől még nem hallottam. "Fú, mekkora tapló, de egyszer telelőhet getzivel.""

Ilyet valóban nem, de gondolom a liánozás már ismerősebben hangzik. A "használd és dobd el" szemlélet ugyanúgy jellemző mindkét nemre, csak míg a férfiaknál a központban a szex áll, addig nőknél az egzisztenciális előrelépés.

"- és ebből jön a "mindent nyitó kulcs és teleszart csizma" analógia. Szerintem, és nem tudom, mások hogy vannak vele, de magamba engedni valakit sokkal intimebb, mint valamimet bedugni a másikba."

Ezeket férfiként én is hülyeségnek tartom. Viszont a szex elsődleges funkciója nem az örömszerzés, hanem a reprodukció. A természet pedig úgy oldotta meg (az embereknél is) az egyensúlyt, hogy a férfiak felelősek a mennyiségért (minél több szexuális aktus az elérhető legjobb anyajelöltel), a nők pedig a minőségért (az elérhető legjobb apajelölt kiválasztása).

2018. nov. 1. 10:15
 39/40 anonim ***** válasza:
66%

Na vajon mi a f**ért? Talán csak nem azért, mert a nő mindig is keresettebb volt, és mióta a világ a világ, a nők után mennek a férfiak

Nézd meg a reklámokat, a filmeket, a zenéket. Az egész társadalom a nőkről szól. A férfiakat is a nők érdeklik és a nőket is egymás érdekli. A nő értékesebb a természet szempontjából. Maroknyi férfi is meg tud termékenyíteni nagyszámú nőt, viszont egy nő egyszerre csak egy magzatot tud kihordani, és véges számú pete van benne. A nő a szaporodás kulcsa. Ezért van az, hogy a férfiak járnak a nő után, és nem fordítva. És ezért van az, hogy a nőknek mindig lesz párjuk, a férfiak meg akár tömegesen is egyedül maradhatnak.

2018. nov. 16. 01:07
 40/40 anonim ***** válasza:
Nincsenek itt igazi incelek szerintem. Csak, sok megkeseredett, önbizalomhiányos fiú/férfi.
2020. márc. 5. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!