Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van több forever alone, lúzer, incel férfi mint nő?
Valahogy en is a 18-as valaszolo szerint latom a dolgokat.
#19: Ezt nagyon nagyon max is csak 5/10-esnek mondanam.
Konkluzio- ami nekem 10-es az masnak sorozatgyilkos. =
Total nem erdemes ezen ragodni!
#8: Mozart nagy nőcsábász volt és meg is nősült, s feleségével gyengéd, szép házasságban éltek.
Fun fact: Tesla annyira elcseszett volt hogy beleszeretett egy galambba. (Nem vicc)
Mindazonáltal készséggel egyet értek abban, hogy nem attól lúzer valaki, hogy egyedül van, hanem attól hogy itt siránkozik miatta és mindenkit okol érte.
Én nőként remekül el vagyok egyedül, pedig nem vagyok aszexuális, és hiányozna is egy kapcsolat, de most épp jól vagyok így. Általam ismert más szingli nők is remekül elvannak, bár álmodoznak egy kapcsolatról, de csak szexet senki nem akar, normális kapcsolatra alkalmas szingli pasit találni a mi korosztályunkban meg nem egyszerű. De nem sírunk itt miatta, elfogadjuk, hogy ezt dobta a gép.
"Ezt nagyon nagyon max is csak 5/10-esnek mondanam."
De azt érted, hogy pont erről van szó, hogy a statisztikák alapján átlag alattinak tartjátok az átlagost/kicsivel átlag fölöttit? Mert az "átlag" mint statisztikai tényező nem azt jelenti, hogy te mit képzelsz el "standard semmi extra pasiként", hanem hogy a férfipopuláció közepén kik helyezkednek el.
"De azt érted, hogy pont erről van szó, hogy a statisztikák alapján átlag alattinak tartjátok az átlagost/kicsivel átlag fölöttit?"
Akkor mitől átlagos, ha a nők átlag alattinak tartják? Nem a hetero nők véleménye a meghatározó hetero férfiak külsejének meghatározásában?
Érted, amit mondok. Azt mondod, itt egy 7-es pasi, a nők 3-ast adnak rá... akkor mitől 7-es alapból?
"Akkor mitől átlagos, ha a nők átlag alattinak tartják? Nem a hetero nők véleménye a meghatározó hetero férfiak külsejének meghatározásában?"
Azért, mert (és most itt nem az említett képről beszélünk konkrétan, hanem a hivatkozott tanulmányról) a nők a férfi felhasználók 80%-át tartották átlag alattinak. És egy adott csoport 80%-a nem lehet átlag alatti, mert egy adott csoportnak pontosan 50%-a átlag alatti.
Amikor pedig férfiak értékeltek nőket, akkor az értékelésük szerinti eloszlás a statisztikai eloszlás törvényszerűségeinek is megfelelt.
Érted így?
És egyébként én most ezzel nem támadni akarok senkit, egyszerűen arra világítok rá, hogy a nők percepciója ilyen téren szigorúbb, mint a férfiaké, aminek evolúciós okai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!