Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fogadják el jobban azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogadják el jobban azt, ha egy nő van elhízva mintha egy férfi?

Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 12:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Dagadt vagyok és dagadt barátnőt szeretnék (mert szeretem a telt nőket). Most akkor egy világ omlott össze benned? Nem érted a képletet? :D

Ahány ember, annyi igény, ízlés. Van aki dagadt férfiként vékony barátnőt akar és ez fordítva is igaz. Felesleges ezen vitatkozni.

Amúgy szingli vagyok és ha akad jelentkező, szívesen ismerkednék 😂

24F

2018. okt. 25. 14:19
 12/19 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem az van hogy a dagadt csajok is elkelnek idővel! Viszont ne menjünk messzire a példával. Itt az oldalon a nyavajgók , szűz lúzerek közül, mondjuk 300 ból 290 azért tart itt mert túlsúlyos.

Az már más kérdés hogy mi számít igazán annak, mert vannak elkesztő esetek mikor egy 180cm/80 kg férfire is mondjak hogy macika .. holott az bőven nem számít még dagadtnak.

2018. okt. 25. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Honnan veszel ilyen baromságokat, kérdező?
2018. okt. 25. 14:32
 14/19 anonim ***** válasza:
23%

Ne abból indulj ki, hogy itt kit hány százalékra pontoznak. Most volt egy kérdés a férfi golddiggerekről, kb. minden nő 100%-os válaszokat adott. Tedd fel ezt a nőkről, írj oda, 0%-ot fogsz kapni.

Engem is most le fognak pontozni, lol. Esetleg megkapom, hogy lúzer örökszűz vagyok, aki csak a pénzre fogja, hogy nincs nője. Ha leírom, hogy 7 számjegyű a havi bevételem, valamint nincs hiányom nőkben, akkor meg biztos csak kamuzom - mert ugye mindenki olyan lúzer, mint ők.

Vicces ez az oldal, igazi kis mikrokozmosz

2018. okt. 25. 14:49
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Lonely Island, oké, de ez hogy jön a túlsúly témához? :-D
2018. okt. 25. 15:16
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy fogadják el.Csomóan írogatják, hogy a faszuk nem áll fel egy kövér nőre.
2018. okt. 25. 15:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Ki fogadja el jobban ezt?

Bizonyos közegek egyiket sem fogadják el.

A többiek meg csak ennek hatására egymásra mutogatnak, de igazából leszarják.

Szóval?

2018. okt. 25. 16:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez csak a te világodban van így.

Vannak férfiak akiknek csak a kövér nők tetszenek és vannak nők akiknek meg a mackós férfiak jönnek be.

Más férfiak és nők pedig esetleg elfogadják, ha más szempontokból amúgy klappolnak a dolgok.

Végül vannak némileg hibás önképpel rendelkező, magukat túl dimenzionáló férfiak és nők, akik nem adják lejjebb, csak a sportos, vékony babaarcú cicababák, illetve magas, széles vállú, izmos, jóképű pasik felelnek meg nekik, bár ők maguk kicsit sem előnyös megjelenésűek.

2018. okt. 26. 10:32
 19/19 anonim ***** válasza:
2018. okt. 28. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!