Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TTP80 kérdése:
Valaki ötletet, hová mehetnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sokat dolgozom, több műszakban, férfias munkám van (lakatosok, hegesztők), kevés a szabadidőm. Falun élek, hiányzik egy olyan társaság, ahol jól érezhetném magam. Érdekel a történelem, művészetek. (Társkereső oldalak kizárva, ott a nőknek nincs ideje érdemi kommunikációra, pláne randizásra...) Harmincas F2018. okt. 25. 09:41
1/6 anonim válasza:
Tartanak történelmi előadásokat (Pap Gábor, Szántai), ott vannak nők, a szünetekben tudsz ismerkedni.
2/6 anonim válasza:
"ott vannak nők"
Igaz, majdnem mindegyikük minimum 20 évvel lesz idősebb, a többi pedig kapcsolatban él. Erre azért készülj fel lélekben.
3/6 anonim válasza:
Akkor nincs ötletem. Én a házunk elé járok cigizni, inni, aki akar, odajön. De mehet teszkóba, piacra, múzeumba ott is vannak nők.
4/6 anonim válasza:
Kb ugyan ez van velem is csak én 24 éves vagyok..
Hegesztős pacsi?! :D ✋
5/6 anonim válasza:
Oh, egy nőnek mindig van ideje érdemi kommunikécióra. :D
Na a lényeg:
Van a faluban néha kiállítás? Vagy közeli településen múzeum? Ha lehet menj csoportos vezetésre, hátha lesznek ott nők.
Egyébként murphy törvénye, hogy ha ismerkedni indulsz, akkor pont nem fogsz senkivel összeiismerkedni, de ha úgy mész, hogy csak mész hogy jólérzed magad, akkor futsz bele valakibe. :D
Szerintem jól lehetne ismerkedni pl: falunap, művházban, koncerten (ha van rá lehetőség), kiállíáson, galériák, könyvtár.... ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!