Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kelendő férfiak ti tapasztaltátok már hogy nő undorodva nézett rátok?
Figyelt kérdés
2018. okt. 24. 18:16
11/16 anonim válasza:
Ne már!
Nő vagyok. Soha semmilyen férfira nem néztem undorodva.
Nem lehet, hogy sok esetben a kisebbségi komplexusotok miatt bebeszélitek magatoknak?
12/16 anonim válasza:
Részben igaza van 11-esnek.
Igen sokszor tapasztaltam, és általában a személyiségemnek, ritkábban a testalkatomnak, fejemnek szól az undor. De néha úgy érzem ok nélküli. Gyakran semmmi rosszat nem csináltam, amivel kiérdemeltem.
De szerintem a férfiak legalább annyira undorodnak tőlem, csak az nem fáj annyira.:)
Nők nem rosszabbak mint a férfiak.
Tapasztaltátok már egy boltos, eladó gyűlölködve nézett rátok?
A boltban legtöbbször még fizetek is érte.
egy nem kelendő férfi
13/16 anonim válasza:
# 12 azért veszel is valamit, nem?
14/16 anonim válasza:
Sajnos sokszor tapasztaltam.
29F
15/16 anonim válasza:
Igen. Többször is. Egyszer például buszon rámnézett egy lány és fintort vágott. Egy másik alkalommal például az utcán egy külföldi lánytársaság elhaladt mellettem és az egyik megszólalt "uhh ugly, ugly" A többiek nevettek vele. Nyilván a szémélyiségemnek szólt, ahogyan az első válaszoló mondta. Sosem volt barátnőm, de több közelebbi lánybarátom is volt és volt, aki azt mondta már rég járnánk, ha bejönnék neki, mert amúgy bír. Ilyesmik alapján azt gondolom, tényleg a külső miatt vagyok egyedül. Főleg az arcberendezésem miatt, a testalkatom szerintem rendben lenne (81kg, 178cm, sportolgatok néha)
16/16 anonim válasza:
Előfordult, igen. Már megszoktam, nemigen éri el az ingerküszöbömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!