Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a testsúllyal azonosítja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a testsúllyal azonosítja sok ember a csúnya, ronda külsőt?

Figyelt kérdés

Nekem csúnya az arcom, előnytelenek az arcvonásaim. Ez nagyobb hátrány mintha kövér lennék.

Sok molett/elhízott nőnek pedig szép arca van.

2018. okt. 24. 12:51
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Hagyjuk a testsúlyt.

Minden választ felpontoztam egyébként.

Ronda arc ellen mit lehet tenni?

2018. okt. 25. 21:58
 32/36 anonim ***** válasza:
67%

A ronda arc is ízlés dolga. Vannak akiknek nem fogsz tetszeni, és olyan is lesz akinek igen. Erre vonatkozóan írtam koràbban, hogy nekem súlyproblémàkból ÉS ronda arcból is kijutott, mégis talàltam pàrt. Olyan férfit aki szépnek és vonzónak tart. Pedig rengetegszer megkaptam hogy csúnya az arcom és akkor se akarnànak semmit ha modell alkatú lennék.

Mint írtam, mikor egy vàllalható, àtlagos súlyra lefogytam, akkor se kellettem senkinek. A férjemmel később , 24 évesen jöttem össze megint csak túlsúlyosan. Ès igen, ő is tetszik nekem külsőre- belsőre egyarànt. Még mielőtt azzal jönne valaki, hogy a ronda és vagy dagadt lànyok nem vàlogathatnak. Nem, nem kell beérni olyannal aki nem tetszik.

2018. okt. 25. 23:21
 33/36 he84 ***** válasza:
Akármilyen is az arc, el kell fogadni. Nem főleg az arctól, a külsőtől függ az, hogy egy nem túl szép valaki talál-e majd valakit, vagy sem. Inkább a hozzáállás, kisugárzás és a belső az ami igazán számít. Legalábbis a nem felszínes, nem kényes, nem érzéketlen embereknél.
2018. okt. 26. 21:10
 34/36 anonim ***** válasza:
20%
#33: Nem gondolom, hogy felszines, kenyes es erzeketlen ember lennek, de ettol meg nekem szamit a kulso. Akkor most en szar ember vagyok??
2018. okt. 26. 21:57
 35/36 anonim ***** válasza:
24%

Háááát...

Mindig nagyon szép arcú barátnőim voltak. Volt köztük kis törékeny, cuki cica, 186 magas teltkarcsú, sportos és duci is.

De az mindig fontos volt, hogy tetszen az arca

2018. nov. 3. 13:26
 36/36 he84 ***** válasza:
Látom 34-es válaszoló, félreértettél valamit,... Akkor van baj, hogyha főleg, vagy ha csakis a külső számít valakinek, ha annak alapján ítéli meg csakis és nem ad több esélyt ettől függetlenül a másik megismerésére, hátha jóban lesznek stb. Nem a külsőtől függ sok esetben a belső, a jellem.
2018. nov. 3. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!