Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a testsúllyal azonosítja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a testsúllyal azonosítja sok ember a csúnya, ronda külsőt?

Figyelt kérdés

Nekem csúnya az arcom, előnytelenek az arcvonásaim. Ez nagyobb hátrány mintha kövér lennék.

Sok molett/elhízott nőnek pedig szép arca van.

2018. okt. 24. 12:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Pedig nem együtt jár a kettő, sok olyan jócsaj van aki mérleg szerint "kövér", csak valahogy jól alakul ki (pl. azon mázlisták akiknek az arcán nem látszik, csak a comb-fenék kombó de az meg pont nme is baj, viva la mehiko és délamerika)
2018. okt. 24. 14:08
 12/36 anonim ***** válasza:
26%

Mert minek bántsunk valakit olyasmi miatt, amin nem tud változtatni? Mi nem kezeljük hátrányosan a nem babaarccal rendelkező lányokat, ahogy ők sem kezelik hátrányosan az alacsony fiúkat, igaz? A testsúlyon azonban lehet változtatni.

Most jöhetnének a "de mi van azokkal, akik betegség miatt kövérek" kommentek, ezért hangsúlyozom, hogy ez csak azokra vonatkozik, akik több kalóriát visznek be annál, amennyit elégetnek. Kapisch? :)

2018. okt. 24. 14:17
 13/36 anonim ***** válasza:
59%

Ezerből egy aki betegség miatt. Mindkét nemre igaz. Sok van viszont aki hozzáír egy betegséget, hogy a felelősség szépen levándoroljon a válláról.

Lásd még "Én nem vagyok kövér, csak erőscsontú" Cartman-dumákat.

2018. okt. 24. 14:21
 14/36 anonim ***** válasza:
44%

Én ismertem csúnya arcú nőt, aki rendszeresen úszott és bicajozott. Olyan teste volt, hogy szabályosan nyáladzottam utána. Boldog párkapcsolatban volt, láthatóan szart arra, hogy az arca nem fér bele a szépség általános fogalmába.

Ismertem szép arcú kövér nőt, nem hozott lázba. Tudod, amikor egy nőt látva csak a "hát, szép az arca, de a többi..." gondolat pörög a fejedben, akkor lehet az az arc akármilyen szép, nem fog állni a műszer. :D

2018. okt. 24. 14:55
 15/36 anonim ***** válasza:
9%

Na ja, de akkor az első variációval csakis hátulról... vagy sötétben.

2018. okt. 24. 14:56
 16/36 anonim ***** válasza:
23%

#11 Akinek csak a combján és a fenekén van zsír, az nem kórosan kövér, max. túlsúlyos és dupla hatost dobott genetikából.

Egy kórosan kövér nőnek, lehet az feka vagy latino, olyan hordó hasa lesz, hogy elsírod magad. A segge meg akkora lesz, mintha beleszorult volna egy traktorkerék. Nem túl vonzó látvány.

2018. okt. 24. 14:57
 17/36 anonim ***** válasza:
42%

#15 Nem feltétlenül, nekem az arc szépségének hiányát messze kárpótolta volna a sportos test, amit az életmódjából fakadóan 40 fölött is simán hozott a csaj. (mai napig aktívan él)

Én egyedül az elhízott női testekkel nem vagyok kibékülve, sehogy sem tudok rájuk gerjedni. Nem mintha ez zavarna. :)

2018. okt. 24. 14:59
 18/36 anonim ***** válasza:
87%
Az sem mindegy, hol húzzuk meg a határt. Azért az már durva, amikor a 18 éves lánynak úgy kellene kinéznie, mint egy 11 éves kamaszfiúnak.
2018. okt. 24. 15:08
 19/36 anonim ***** válasza:
94%

Kisebb hàtràny hidd el mint a nagyobb test. A túlsúly a legnagyobb bűn , főleg a nőket csesztetik miatta. Ami meg kész röhej, hogy dagadt pasik ugyanúgy vagy mégjobban kritizàlnak. Ès még ők vannak felhàborodva mikor visszaszóltam ilyen esetben, hogy figyelj màr, milyen alapon szólsz be amikor te úgy nézel ki mint egy 9 hónapos terhes nő, nézz màr tükörbe. Erre jön a kettős mérce hogy az màs mert ő férfi. Hàt...az nézőpont kérdése.

Èn is azok közé tartozom akik küszködnek azzal hogy hízàsra hajlamosak. Ès ne mondja senki hogy nem genetika, amikor ismerek olyat aki naponta csipszet csokit eszik, semmit sem sportol, pizza, hambi, tészta, krumpli, valamelyik minden nap, és 180 centisen 55 kg 36 évesen. Èn meg minden mínusz dekàért megszenvedek edzéssel, salàta, nyúlkaja, zöldséggel hússal, adagok kimérésével stb.

Amúgy nekem mindkettő kijutott. Kövér is vagyok, meg ronda arcú is. Fura de ennek ellenére mégis talàltam olyan pàrt akinek bejövök:) , férjnél vagyok.

Legalàbb ez sikerült, ha màr a képem meg a testem egy àtok ès csak szenvedek velük.... Amúgy fiatalon egyszer sikerült koplalva , sokat éheztetve magam lefogynom 30kgt. Utàna se kellettem senkinek. Az osztàlytàrsaim vagy jàrtak valakivel vagy randiztak. Én sokàig nem. Aztàn egyre szarabbul éreztem magam és megint enni kezdtem. Volt 1-2 kapcsolatom de nem lett komolyabb.

Sok év telt el. Most màr lelkileg jobban vagyok, màr leszarok minden beszólàst, csak magamnak akarok megfelelni! Nem adom fel! Ez a szemléletvàltàs úgy érzem segít, erőt ad hogy kitartsak.

A túlsúlyt sokkal jobban elítélik.

2018. okt. 24. 16:23
 20/36 he84 ***** válasza:
A testsúly és az arc 2 külön dolog, nem mindig függnek össze. A 60-70 kg pedig messze nem chubby, nem kövér, eléggé el van túlozva,...
2018. okt. 24. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!