Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha eddig 33 évesen egy nő sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig 33 évesen egy nő sem fogta meg a grabancom, akkor ezután sem fogja?

Figyelt kérdés
Már gyermekkoromban megmondtam hogy nekem sosem lesz nő az életemben. De akkor főleg apám mindig azt mondta hogy nem úgy van az majd el fogja egy nő kapni a grabancom és nem nagyon tudok majd ellenkezni. Szerencsére eddig elkerültek, kicsit félek attól hogy rám talál a szerelem
2018. okt. 24. 06:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy átküldöd privátban a csaj fb profilját, nem leszel jobb parti. Sőt...

Tudom, hihetetlen, de női szemmel pont ugyanolyanok vagytok, mint férfi szemmel az a nő, akinek 33 éves korig csak alkalmi szexpartnere volt. Egy hímri.ngyó. Az nem érdekel, hogy a haverjaid mennyire irigyelnek, vagy hogy veregetik a vállad. Az ilyen pasika alkalmatlan kapcsolatra.

Most azért vergődsz, mert egyre kevesebb sikered van a nőknél, és igazolni akarod, hogy még mindig kapós agglegény vagy.

Valakinek biztos jó vagy még egy menetre.

2018. okt. 24. 08:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
sok a duma: nem kellesz a kutyának sem, főleg nem hosszabb távra.
2018. okt. 24. 08:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes félelmeid vannak, kérdező.
2018. okt. 24. 10:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Most ilyen szöveggel mit vársz, olyan vagy, mintha a hatvanas évekből léptél volna elő. Te grabanc.
2018. okt. 24. 10:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem egy ilyen pasit, most 48 éves, lényegében egy kiégett vén fhasz.
2018. okt. 24. 11:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
szegény Mira, mit hagyhatott ki...:D
2018. okt. 24. 11:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Neked is átküldte?

Gyanús, hogy még csak nem is ismeri a csajt. 🤔😂

2018. okt. 24. 12:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudod Kérdező, a rosszlanyok.hu-ról rendelt csajok nem számítanak egy éjszakásnak. ;) A te "grabancodat" a kutya se fogja elkapni mert már nem vagy fiatal és valószínűleg a kellő egzisztenciával sem rendelkezel.
2018. okt. 25. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!