Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Az nagy baj, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Az nagy baj, ha egy nő csak több hét elteltével vàlaszol a leveletekre?

Figyelt kérdés
Van egy kiszemeltem,akivel elkezdtem levelezni szabadsàgom alatt.Jól indult mindent.Aztàn jött a munka :( és sem időm,sem kedvem nem volt írni sem.Addig halogattam míg végül sok idő eltelt sajnos és most meg nem merek ràírni.Pedig érdekelne.Most mit tegyek?
2018. okt. 23. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát írj neki! Szerintem, még hatásosabb is a dolog, ha olyankor írsz, amikor már nem számít rá. (Persze, ha közben másfelé vette az irányt, akkor nincs szerencséd...) :)
2018. okt. 23. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Írjál neki, maximum nem válaszol, akkor legalább biztosan tudod, hogy álltok.
2018. okt. 23. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj. Bar ennyi ido utan felesleges irni.
2018. okt. 23. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Bajnak nem baj, de ha nem szánsz rá naponta egy pár percet legalább az idődből hogy írj neki, abból egyértelműen az jön le hogy semmit nem akarsz tőle. Velem is ez van most.
2018. okt. 23. 21:00
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
korrektebb lett volna ha az eltűnésed előtt írsz, hogy nem leszel egy időre..
2018. okt. 23. 21:02
 6/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Ráírsz. Én sem keresem azokat a nőket minden áldott nap, akik tetszenek. Valaki kimondottan sértésnek veszi, hogy nem zaklatom naponta. Ez van. Nem törtetek, nem kapkodok el semmit.
2018. okt. 23. 21:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok mint a kérdésben említett férfi. Habár a lány mondta, hogy vizsgája van és szeretne tanulni de azért elvárom, hogy naponta egy-két mondatot írjon mert az nem telik sok időbe viszont annál többet jelent a másik személynek.

Írj neki és reménykedj, hogy nincs más nő a láthatáron. Ha pedig rászánod magad akkor ne hanyagold többet mert azt fogja hinni, hogy csak játszol vele és csak unalmadban irogatsz neki.

2018. okt. 23. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Több hét azért már sok. Nem a naponta való írásról van szó, ahogy azt némelyik elmebajnok hiszi, hanem valami normális kommunikációs válaszidőről. Ilyen esetben néhány nap, max egy hét, ami nálam belefér, ha utána jelentkezik csak, akkor nem tudom komolyan venni.
2018. okt. 23. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne szalazd el, írj neki.
2018. okt. 23. 22:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Annak idején én is ismerkedtem internetes társkeresőn.

Több hét elteltével már az utána következő sokadik nőnek írtam. Vagy ha valamelyikkel alakult valami (levelezés kezdődött, netán randi is volt), akkor meg mindenki más le volt állítva.

Szóval nálam esélytelen lettél volna. Meg egyébként is az lenne a legelső gondolatom, hogy mennyi időt tudna egy párkapcsolatban rám szánni az, aki több hétig nem tudott visszaírni? Szóval emiatt sem akarnék semmit.

De nem minden férfi egyforma, ha írsz neki, nincs veszítenivalód.

2018. okt. 23. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!