Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket zavarna, ha a kiszemelt pasinak csak 200 ismerőse lenne a facebook-on, valamint, hogy nincs instája?
Minél több az ismerősöd, annál sekélyesebbek ezek az ismeretségek. Ha valaki rajongótábor gyűjtögetésre vágyik, annál gondok vannak önbizalom terén.
Megsúgom, nekem tökmindegy hogy kije, milye, hányfős. Ez, speciel nem határoz meg semmit számomra.
Hány éves vagy? 12?mert ez az a szint kB.
Az én párom fent sincs a facen, sőt, instank egyikünknek sincs... Borzasztó... Nem is tudom miért vagyunk együtt... Lehet meg mondom neki, hogy vége ha nem regisztrál és szerez 500iskerost minimum.
Jézusom, milyen kérdés ez...
Az én szememben pozitívum, ha sz*rik a hülye közösségi médiára. Bár van facebookom, eléggé inaktív vagyok, az instát meg azért használom, mert mert szeretek fotózni és van jónéhány érdekes felhasználó.
Páromnak 218 ismerőse van face-en, de mikor megismerkedtünk, akkor szerintem nem volt ennyi. Hetente kétszer, ha belép... Insta meg egyikünknek sincs, igazából nem is tudjuk pontosan, hogy mi az, valami facebook szerűség lehet.
Ja, de mondjuk mi nem 16 évesek vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!