Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Esélytelen normális kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélytelen normális kapcsolatot kialakítani úgy, ha valakit néha napokig teljesen behúz a "kockulás"?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem WOW-ozásra meg ilyen baromságokra gondolok, soha nem tudtak lekötni a játékok.

Programozásról és matematikai probléma megoldásról beszélek, ami olyan, hogy néha nem tudom abbahagyni, megszűnik a külvilág, minden és mindenki másodlagos lesz, a libidóm teljesen kinullázódik stb. Nehezemre esik még magamra is odafigyelni, nem hogy másra, vagy egy kapcsolattal foglalkozni, pl. hogy ne felejtsek el lezuhanyozni minden nap (néha azt sem tudom mikor ér véget egy nap vagy mikor kezdődik a következő).

Aztán ha sikerült megoldani, akkor normális vagyok mindenkivel.

Ezért eddig főleg távkapcsolatokban gondolkoztam, azoknál jól működött, mert nem volt baj 4-5 nap kiesés, meg "online" nem tűnik fel, ha az ember nem figyel oda, de jó lenne most már valami tényleg komoly.

Van egyáltalán esélye így normális kapcsolatnak? F30

2018. okt. 22. 23:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ma 01:17

Szomorú történet. De szerintem egy picit más a helyzet. Abból gondolom, amit mondtál a monitor elfordításról és a szobaátrendezésről.

Mi okom lenne elfordítani a monitort azok elől, akik a környezetemben vannak közben? Vagy pl. gyorsan becsukni a könyveimet, vagy letakarni a jegyzeteimet? Igazából azt sem tudom elképzelni ez hogy működött nálatok.

De egyszerűen nem is értem, hogy ha valaki érdeklődne (pláne olyan, aki nekem fontos), miért tagadnám meg tőle azt a csodálatos dolgot, folyamatot, ami éppen történik velem? Én iszonyatosan örülök, ha valakivel megoszthatom, csak hosszú évek alatt lemondtam arról, hogy bárkit is érdekel, ezért inkább nem is próbálkozok vele a környezetemben. Nem azért csinálom, hogy másokat lenyűgözzek, tudok anélkül élni, hogy beszélnék róla, de ha valakit érdekel, az eszméletlen jó érzés, hogy átadhatom!

Más dolgok sem tiszták, de ezekbe inkább nem mennék bele, mert nem értek a párkapcsolatokhoz, szóval inkább nem trollkodnék bele.

2018. okt. 23. 01:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Tegyuk fel epp egy evfordulot kene unnepelni, valami fontos csaladi esemenyre kell menni, es te pont akkor merulsz bele valamibe es nem akarod abbahagyni, ezt senki se toleralna. Szep dolog ha van valami szenvedelyed, nem is kell egy kapcsolatert feladni, de van egy egeszseges hatar amit nem jo atlepni mert utana veszett ugy. Pl. ha mar egyutt elsz valakivel, nem tudna elviselni, hogy napokig ki se bujsz a gep mogul, nem furdesz, nem segitesz semmiben, es nem is foglalkozol vele.
2018. okt. 23. 09:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyet kéne tisztába tenni mindenkinek fejben.Mit akar barátnőt komoly párkapcsolatott vagy dugos cimbit? ...Nem mind1...Egy barátnő kicsit olyan mint egy "macska"...sokkal több figyelmet igényel és érdemel mint bármi más.

PL csetes eseted..ha valakivel megbeszélem h oké akkor este 7kor xy platformon beszélgetünk mert akkor ér haza a melóból ...akkor szólok az ismerősöknek h srry de ne zavarjatok este 7től.MERT MEGTISZTELEM AZZAL H RÁ FIGYELEK CSAK!Ugyan ezt elvárom tőle is.Ezzel a módszerrel kb 20perc alatt le lehet szűrni h akarok e vele még beszélgetni vagy csak raboljuk egymást idejét órákig esetleg próbálunk egy randit ami szintén semmire nem fog vezetni.Szóval tegyük fel veled van online első ismerkedős beszélgetős randim és te nem figyelsz rám..magyarul dög unalmas lesz a beszélgetés...alias szevasz tavasz.Nég mérges is leszek mert csinálhattam volna jobb dolgot is mint h egy éröltett komunikációban részt vegyek.H érthetőbben mondjam ez egy igen igen és kapcsolat...ugye csak akkor igaz ha mind2 fél érdeklődik a másik iránt.

A másik a programozás a probléma megoldásról szól.Nekem mindig ezt mondták és imádok problémákat megoldani...(sajnos azt nem tették hozzá h matek problémákról van szó...)Nem vagyok oda a matekért és ő sem értem..Viszont neked probléma az idő...amit simán meg tudsz oldani.Pl ha benne vagy valamiben akkor a lány menjen hozzád ...ezzel nyersz x időt.ha találkoztok aki elöbb végez a meloval megy a másikért...megint időt nyersz korbán találkoztok több időtök marad eggyüt és marad még egy kis időd az othoni matekozásra is :D Kevesebbet alszol.Én mikor orba szájba wowoztam ezt igy oldottam meg...megmondtam a lányzonak h minden nap találkozni szeretnék vele amikor csak rá ér és van kedve..viszont este 10ig tart kivéve a hétvége mert azt ha szeretné az egészet rá áldozom.Viszont lesz olyan amikor nem fog ő rá érni..vagy épp te tehát még igy is bőven marad időd ...heti hét nap egyfolytában együtt lenni...elég nehezen kivitelezhető amíg nem költöztök össze.Ha meg össze költöztettek az a kánaán mert jut idő bőven mindenre..(nem kell utazgatni.)

Neked amúgy duplán nehéz dolgod van mert egy erős introvertált matematikus lányzó lenne az ideális :DVele nem lenne gond ha bekattansz egy két matekos problémán sőt még jó is mert kellemesen beszélgethettek róla ha pedig közösen megoldjátok az szorosabbra húzza a köteléket kettőtök közt.

Intros matekos csajt nem nehéz találni szerintem mindenki aki elég magas szinten üzi a matematikát...vagy alacsonyan a programozást azok elég introk...viszont a nehézséged az lesz h egy introval nehezebb ismerkedni.

A lényeg h nem kell kétségbe esni ha nincsenek barátok társaság stb...csak rossz halmazban vagy benne..Olyan nincs h valaki minden közösségben "Ő az ARC".Pl egy erős matekos társaságban vagy programozósban általában én vagyok a "csendes kis mimóza"...És akik meg amúgy csendesek és vissza fogottak na ők a legnagyobb ALFÁK :D

2018. okt. 23. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha napokig, nonstop behúz a problémamegoldás, akkor nem, ne számíts komoly kapcsolatra, még kocka lánnyal se.

Én gamer vagyok (L), párom gamer és programozó. Mindkettőnknek vannak olyan fél-háromnegyed napjai amikor elvonul és belemélyed a hobbijába, a másik teljesen tiszteletben tartja.

De, pár óra után mindig keressük egymás társaságát, beszélgetünk, mást csinálunk, van hogy pl. együtt nézünk kódolós videókat vacsi után, vagy együtt játszunk.

És ha odamegyek hozzá hogy valami baj van, segítsen, tudom hogy mindig számíthatok rá, hogy nem pattint le. Cserébe megadom én is neki a szabad teret és vice versa.

Számomra nehéz elképzelni hogy téged így napokra non stop beránt egy probléma. Nem dolgozol?

Egyébként ha ugyanazon a problémán dolgozol napokat, nem vagy egyáltalán már effektív a megoldásában egy idő után. Az hogy szünet után nem látod át az összefüggéseket valószínűleg a rossz vagy hiányzó dokumentációs készségekre utal.

Ha hobbid a programozás, akkor nem baj ha rosszul dokumentálsz, de ha ez a hivatásod, már felvet néhány kérdést.

Összességében, ha még úgy fogalmazol hogy egy lány bele tud-e ebbe az életbe illeszkedni, akkor nem vagy készen egy kapcsolatra - az ugyanis áldozatvállalásról szól. Nem kell 100%ban megváltoznod és a lánynak is kell majd változtatnia az tuti, de annyira benne vagy a saját életviteledben, hogy így teljesen fölösleges kapcsolatba kezdened. Lehet pár év múlva beleunsz ebbe az életvitelbe.

2018. okt. 23. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!