Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy aki keres, az előbb-utóbb talál is párt?
Hinni a templomban kell :D
Egyébként bízom benne igen. Bár amilyen nyomi vagyok úgy sem lesz szerencsém.
4- ha én felvennék egy leggingset, max nevetségessé tenném magam, annyira nincs fenekem. Nekem aztán könnyű lenne ellenállni, de jobb is, ne emiatt szeressen valaki.
Amúgy igen, vallom, hogy aki igazán akar, az talál párt. Ugyanúgy, ahogy azt is gondolom, hogy aki igazán akarja, az talál munkát, elvégez egy iskolát, el tud költözni a szüleitől, vesz autót és társai. Nem a mumus felsőbb hatalom befolyásolja az ember életét, hanem igenis ő maga. Csakis tőle függ, hogy milyen sikereket ér el az életben.
4-es!
Csakhogy egy nőnek ez kevés. Felvesz egy feszes nacit, és minden ujjára 10 pasi jut, ez oké. A baj az, hogy a nő nincs előbbre azzal, ha százan boldogan belevernék.
Nem, de már lassan Istenben sem, max. a pénz erejében. :)
A mesében esetleg mindenki talál párt, de a valóság sokkal zordabb és kiábrándítóbb. :) F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!