Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 év körüli férfiak miért huszonéves lányokkal jönnek össze?
Figyelt kérdés
Mi a jó benne nekik azon kívül, hogy a testük feszesebb, szebb mint egy korukbeli nőé?2018. okt. 21. 11:20
1/15 anonim válasza:
1.Mert azt hiszik, akkor ők is 20 évet fiatalodnak.
2.Szerintük ez nekik jár.
3.A korban hozzájuk illőknek nem kellenek.
4.Nincs önkritikájuk.
2/15 anonim válasza:
Ez azért elég jelentős tényező. Amúgy nem hiszem, hogy általános lenne, hogy 40-es férfiak 20-as nőkkel jönnének össze.
3/15 anonim válasza:
Nem értm miért nem mindegy, hogy ki kivel jön össze ha már nagykorú.
4/15 anonim válasza:
Addigra a férfiak szexpiaci értéke megnő.
6/15 anonim válasza:
Ugyanabból az okból kifolyólag mert a fiatal csajok Tinderen 100-ból 99 pasit balra húznak. Mert megtehetik. Egy 40 éves férfi is megteheti, hogy fiatal feszes testűvel jöjjön össze, minek jönne akkor össze egy korabeli elsárkányosodott idősödő banyával?
7/15 anonim válasza:
az én köreimben ez nem így van. mindenki közel azonos korúval van.
8/15 anonim válasza:
"Elérték sokak álmát."
Mármint hogy pénzen vesznek maguknak fiatal lányokat, mint Andy? Kinek mi az álom persze...
9/15 anonim válasza:
Nagy álom és siker nekik na.😃 Én azért nem érném be ennyivel, hogy a pénzem miatt kelljek bárkinek is.De vannak igénytelen emberek.
10/15 anonim válasza:
Szerintem azért, mert ott tartanak még agyilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!