Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás, ha azt szeretném, hogy akivel randizok, annak ne az járjon a fejében, hogy hogy fektetne meg, meg erre utaló célzásokat tegyen, hanem hogy figyeljen arra, amit mondok?
Ezek nem "alfahímek", teljesen átlagos, magukat normálisnak, rendesnek tartó férfiak.
Egyszerűen emberileg esik rosszul és keserít el, mikor mondok valamit magamról, de nyilvánvalóan egyik fülükün be, a másikon ki, mert utána képesek ugyanazt megkérdezni, akár többször is. Állítólag komoly kapcsolatot keresnek, közben meg jönnek az utalgatások, hogy mi mennyire "erotikus" és hasonlók...
"tűzbe"
Gondolom te tanult vagy:)
Ha egyáltalán nem akarna megfektetni, az is baj lenne.
Attól még lehet az egy okos pasas. De meg kell értened, ha egy jó nőt látunk, akkor az a fontos, hogy minél hamarabb le tudjuk fektetni.
Teljesen normális, sőt alapvető elvárás.
Attól, hogy ők normális, kedves, rendes, stb férfinak állítják be magukat még nem lesznek azok.
Szerintem jogos és ha az illetőt nem érdekli a személyiséged, akkor csak szexre kellesz. Engem pont most fog elveszíteni valaki emiatt a hozzá(m)állása miatt.
Eleinte tök jó volt vele beszélgetni, majd kiugrott a bőréből örömében, ha ráírtam Fb-on, nagyon egymásra kattantunk, aztán egy akadály miatt feladtuk az egészet, hónapok múlva újra megkeresett. Aztán belementem abba, hogy le fogok vele feküdni, azóta átváltott távirati stílusra, ha szóba áll is velem, csak a szex érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!