Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hogyan csinálja ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogyan csinálja ezt? Miért dőlnek be neki a nők amikor átlátszó hogy csak arra hajt?

Figyelt kérdés

Fél éve egy nyelvtanfolyamon megismertem egy férfit, öten voltunk a csoportban mi ketten férfiak és három nő + a tanárnő.

Nem féltékenységből írom, de a férfi abszolút nem jóképű, nagy orra van a korához képest szerintem elég kopasz már, azt meg kell vallani, hogy jól öltözködik és igényes önmagára, bár pl messze nem kigyúrt fazon, igaz pocakja sincs. 28 éves egyébként.

És a tanfolyamon együtt jártunk egy 25 éves anyukával, egy végzős gimis lánnyal aki 18 illetve még egy 30 éves egyedülálló nővel, na meg a tanárnőnkkel aki borzasztóan csinos viszont férjezett.

Furcsa fickó mert láthatóan figyel minden apró részletre, de mintha elhúzná a mézesmadzagot és ha valaki horogra akad neki akkor már nem foglalkozik vele, nem bunkó de láthatóan hanyagolja a másikat ha már felkeltette a nő érdeklődését, számomra megdöbbentő volt, hogy egy ilyen pasasért mennyire odáig volt mind a négy nő, hozzáteszem beszélni azt nagyon tud:D

Amúgy érdekes mert nem az a macsó aki pl engem mint másik férfit kóstolgatott volna, mindig normális volt velem is. Persze a nőkkel csipkelődött.. :D

Próbáltam átvenni a technikáját és alkalmazni a munkahelyemen de nekem egyszerűen nem megy.. nem értem miért?!

Persze mondanom sem kell, hogy végül a fiatal lányt megfektette és az utolsó óra előtt láttam hogy csókolózott a tanárnőnkkel is:D persze átlátszó volt, mert az utolsó alkalmakkor mindig kivárta az időpontot, hogy mindenki elmenjen és maradt zárni az iskolában.. amit utólag el is mesélt, hogy a tanárnő nagyon vad nő:D

A tanfolyamunknak már vége és most pedig indult egy új, új tanárnővel az anyuka velünk jár mellé pedig egy másik nő is csatlakozott aki mint kiderült már korábban megvolt neki:D a tanárnőnk idős őt nem is csábítgatja viszont van annyira gerinctelen, hogy az anyukának udvarol aki nagyon élvezi a figyelmet, pl a legutolsó órán masszírozta a hátát.

Egyszerűen nem értem mi a titka.. próbálok olyanná válni mint ő de nekem nem megy, meg nem is értem, hogy a kapcsolatban lévő nők miért nem hajtják el a fenébe? Csak én vagyok ilyen béna? Teljesen tönkreteszi az önbecsülésem, hogy képtelen vagyok csajozni az ő módszereit másolva is..

Ez valami adottság lenne? Vagy nem értem mit látnak a nők benne, én már bevallom nekem a szőlő is savanyú és rettenetesnek érzem az életem miatta, mert ő tényleg bárkit megkap akit csak akar én meg nem. Már odáig süllyedtem hogy csajozási tippeket kértem tőle, de ő azt mondja, hogy nem csinál semmi különöset csak önmagát adja..

Hú hát ez egy kicsit hosszú lett, bocsánat.

2018. okt. 16. 19:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
57%

Nekem volt egy ilyen kollégám: jóképűnek, gazdagnak, fiatalnak egyáltalán nem mondanám. Rendkívül sármos volt, jó humorú, nagyon intelligens, nagyon tájékozott - természetesen nős...

Egy szobában dolgoztunk vele: ha nem láttam volna napról napra a programját, a telefonjait, a barátnőit, soha el nem hiszem, hogy hogy működik egy ilyen pasi!

Napi szinten hívogatták különböző helyekről a nők.

De nem ám ilyen megunt, megsavanyodott öreglányok: igazi szexi-bombik! Szerintem egymásnak adogathatták a számát, mert ennyi nőt nem lehet csak úgy összeszedni.

Egy hónapja dolgozott ott, de már a cég összes "szemrevaló" lánya-asszonya az irodánkba szokott.

Dolgozott ott egy olyan Pamela Anderson szerű, megközelíthetetlen nő. Mondom neki: no, ebbe beletörne a nagy tudományod. Igen, igen, valószínű, persze.

Két hét múlva amikor indulnánk haza, beállít ez a mi Pamelánk, és bekérezkedik a kollégám kocsijába, mondván hogy ő is arrafelé megy... Esküszöm a sárga irigység majd megölt! Aztán mindennapos vendég lett az irodánkban. És állandósult a búcsújárás...

Szóval ez egy tipus, és nem lehet ellesni, utánozni - nekem legalábbis nem sikerült.

Soha nem emelte fel a hangját, türelmes, de rendkívül határozott volt! Soha sem hallottam, hogy a nejére egyetlen rossz szót mondott volna. Sőt, még sokszor pozitívan hivatkozott is rá.

Ennek dacára sorban álltak az ágya előtt a nők - korosztálytól és családi állapottól függetlenül...

2018. okt. 16. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!