Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges, bogy azért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, bogy azért nincs barátnőm, mert az idősebb (20 év feletti) szingli lányoknak már túl nagyok az elvárásaik?

Figyelt kérdés

Most az elmúlt napokban gondolkodtam el ezen, hogy akiknél próbálkoztam, ők mind olyanok voltak, akiknek évek óta nem volt kapcsolata és ha hosszú idő után találtak is valakit, mindig valami jóképű férfi volt.

Akik meg beérik átlagos vagy átlag alatti férfival,nekik rég óta hosszú kapcsolatuk van.

Én látom jól a dolgokat vagy csak én vagyok ennire szerencsétlen, hogy csak ilyen lányokba futottam bele?

2018. okt. 15. 21:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
84%

Ha meg olyan sok ilyen lány van, akkor nem kell aggódnod. Nagy számok törvénye alapján belefutsz a tökéletesbe.

Mondjuk nekem nagy elvarasnak tűnik, hogy ugráljak körül valakit, én meg szakadjak meg, de ja, biztos az én készülékemben van a hiba. A magyar nők páratlanok :D

2018. nov. 5. 21:29
 32/39 A kérdező kommentje:

Hol írtam ilyet, hogy körül kell ugrálnia?

2 olyan lány volt, aki budapesti és nem is költözött volna máshova semmi pénzért, de én elfogadom az álláspontjukat, egyszerűen csak nem kell pesti lányoknál próbálkoznom, ezzel nincs probléma.

2018. nov. 5. 21:40
 33/39 anonim ***** válasza:
27%

Igen én is kezdek egyre jobban erre a következetésre jutni hogy ez a huszas női generáció kicsit el van szállva magától.(tisztelet a kivételnek)

Öntudat az van de semmit nem nyujtanak kb arányaiban ahhoz képest amit elvárnak.Ki a fene akarna sok magát többnek képzelő átlag nővel ismerkedni egyáltalán?

2018. nov. 18. 10:36
 34/39 A kérdező kommentje:

De az a durva, hogy tényleg rendre ilyen lányokba futok bele, akik mindenkit elutasítanak, még a nálam jobbakat is.

Hogy lehetséges ez? :/

2019. jún. 2. 18:30
 35/39 anonim ***** válasza:
Bonyolultabb a képlet!! Mindig mondják hogy figyeljük a párokat az utcán : nem kell mindenkinek Krözusnak meg Adonisznak lennie és úgy is juthat mutatós barátnő is akár. Én megerősíthetem hogy nekem is a tág ismeretségi körömben van több nem nagy szám ( és most nem a külsőre gondolok hanem minden skill összességében) srác aki szintén szert tett klassz barátnőre. Csakhát megette a fene ha “x”, “y” meg “z” sráccal szemben nem anyagiasok meg felszínesek de velem meg pont igen.... Ja és nem arról van szó hogy a személyiségükkel múlnak felül hanem a legendás “ közös barátok boronáltak össze minket” féle sztori
2019. jún. 3. 19:10
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Jah, ha a kacsa nem tud úszni, természetesen a víz a hülye.
2019. jún. 3. 19:23
 37/39 anonim ***** válasza:
21%
Manapság a csajozáshoz , kell egy kis ferdítés az élet terveidről , az anyagi állapotodról lehet kapcsolat nem lesz belőle , mert be buksz hamar, de addigra már lehet le vartad párszor.
2019. jún. 3. 19:26
 38/39 anonim ***** válasza:
Azért legyen szép is ahogy a képekből kivettem hogy kik jöttek be neked.Vagy minimum átlagosnál szebb.
2019. jún. 11. 08:59
 39/39 A kérdező kommentje:
Inkább az egyéniségük és ahogy sugárzik belőlük a kedvesség és az intelligencia, ez fogott meg bennük nagyon, nem annyira az, hogy szépek.
2019. jún. 11. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!