Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, bogy azért nincs barátnőm, mert az idősebb (20 év feletti) szingli lányoknak már túl nagyok az elvárásaik?
Most az elmúlt napokban gondolkodtam el ezen, hogy akiknél próbálkoztam, ők mind olyanok voltak, akiknek évek óta nem volt kapcsolata és ha hosszú idő után találtak is valakit, mindig valami jóképű férfi volt.
Akik meg beérik átlagos vagy átlag alatti férfival,nekik rég óta hosszú kapcsolatuk van.
Én látom jól a dolgokat vagy csak én vagyok ennire szerencsétlen, hogy csak ilyen lányokba futottam bele?
Az oké, hogy nem akarod eltartani. De akkor is az az elképzelés, hogy munka mellett az összes házimunkát ő csinálja? Merthogy az a nők dolga? Ezzel elég gyakran találkozom, hogy nekem nem kell pénzehes nő meg én nem fogom eltartani, közben az elvaras meg mint nagyanyám idejében, hogy az asszony legyen egy házitündér,a férj meg legyen körülugrálva. Csak ugye akkor a nők háztartásbeliek voltak, nem ám folyamatos műszak, 3 műszak meg x túlóra egy héten még irodai meló esetében is.
Mindig jókedvű, mosolygós ember meg csak a mesékben van :D
Nem várom el, hogy mindent ő csináljon, ezt át tudnánk beszélni akkor is, ha ott tartunk.
Az a baj, hogy van élő példa, ahol a nő nem dolgozott még soha életében és látom, hogy ez milyen következményekkel jár, nem lennék a férj helyében.
"Pedig én még nemis vagyok vészes, mondjuk 10/7,"---ezt az eszetlen szerénységet, 7-es skálán 10-es vagy :)
Szerintem a túlzott szerénységed lehetett az oka, hogy nem te lettél a befutó!
#25: Most ezzel ne gyere, 2 ilyen lány volt, aki pesti és nem költözött volna el, de velük amúgy sem volt meg a vonzalom.
Az esetek 90%-ban nekik volt valami bajuk velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!