Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy ilyen pasi odamenne az utcán, hogy csak szexelni menjetek fel hozzá, belemennétek?
2018. okt. 15. 17:13
11/18 anonim válasza:
Nem. Bárhogyan is néz ki.
Egyébként személy szerint nekem nagyon nem jön be. Ékszerek, tetkó, kigombolt mellkas... Fúj.
12/18 anonim válasza:
A masodik kepen ugy nez ki, mint egy meleg himringyo.
13/18 anonim válasza:
Ez magyar szokás, hogy mindenki arab meg cigány, még az is, aki amúgy nagyobb európai, mint ők. :D
14/18 3.14159265357989 válasza:
Felőlem nézhetne ki akárhogy, biztos, hogy nem mennék egy idegennel random még egy utcányit sem, nemhogy a lakására, azért nem vagyok hülye. :D Simán lehet pl sorozatgyilkos is.
Közösülni meg pláne nem fogok vadidegenekkel, de szerintem a lányok többsége ezzel így van. Legalábbis körülöttem ez a helyzet...
15/18 anonim válasza:
Velem megtörtént (nagyon hasonló karakterű pasi volt), bár részeg volt. De ha józan lett volna, se megyek vele :D.
17/18 anonim válasza:
Ki hazudik? A nők többsége nem szexel elsőre idegennel. Csak a buta, részeg libák a fesztiválokon,de őket most hagyjuk. Ha egy jó pasi azzal jön oda, hogy szeretne megismerni, meginni velem egy kávét, az más, de szexet???? Biztos, hogy nem.
18/18 anonim válasza:
Ki hazudik? Normális nő nem csinál ilyet. Ha a morális részét levesszük. Egy vad idegennel elmenni szobára, és ha megfojt vagy elrabol? Aztán bedrogozva felébredni valamilyen Nyugat-európai kuplerájban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!