Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha túl jól nézek ki és emiatt a nők komolytalan szoknyapecérnek gondolnak?
Szerintem, ebben tul nagy szerepet tulajdonitasz a külsödnek.
Sokkal inkabb az szamit, hogyan adod magad. Most ez alapjan nyilvan nem lehet arra következtetni, hogy bekepzelt, arrogans stb. legyel, lehet egyszerüen rövidre fogtad, de az önteltseget a megnyerö külsövel a lanyok altalaban komolytalannak veszik, mert erzik, hogy ilyen embernek valoszinüleg szüksege van ujabb es ujabb hoditasokra, hogy kepes legyen sajat maga elött fenntartani egojat...
Nem értem, a mai világban ez miért akadály, amikor a csajok is szinte irtóznak az elköteleződéstől.
Egyébként nagyon könnyen meggyőzheted őket az ellenkezőjéről; csak velük kell maradnod az első szex után is.
7: Akkor hogyan mutatod ki a szeretetedet? Vagy most jön, hogy a férfiaknak nincs szükségük szeretetre, dicséretre...? :)
És hány éves kortól van ez? Mert ugye gyerekeknek szükségük van a pozitív visszajelzésekre, különben nem lesznek érzelmileg egészségesek.
Mondjuk a 20. születésnapján kell abbahagyni hirtelen?
És ki a felelőse ennek?
Mondjuk dec. 2-án dicsértem a kedvesemet, bókoltam neki, de dec. 3-tól tilos?
:)
És ki tanítja meg ezt nekem, hogyan kell megváltoztatnom vele szemben a magatartásomat?
És honnan tudom, ki hány éves, tehát bók szempontjából kell-e még, vagy már nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!