Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a "helyes" fiú?

Figyelt kérdés

Mit jelent az, hogy valaki helyes vagy hogy nem helyes. Olyan sok helyen olvasom, látom ezt a kifejezést, de valaki le tudja írni, mit is jelent ez konkrétan?

Ez egy megváltoztathatatlan veleszületett, avagy tanulható, fejleszthető tulajdonság?

2018. okt. 14. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
MINDENKINÉL mást jelent a szépség! Hányszor kell még ezt leírni???
2018. okt. 14. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Olyan, mint én /képek privátban/, valamelyest lehet dobni rajta, de vannak alapvető dolgok a külsőben, amire születni kell. Olyan ez, mint az élettartam, ott is már a születésed pillanatában eldönti a genetika, hogy 50-60, vagy 80-90 évig fogsz élni, az életmód is számít persze de az max +-5-10 évet befolyásol rajta. 😎
2018. okt. 14. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

A hrlyes az arcodra vonatkozik. Meg meg a haj is beleszamit,de alapvetoen az arc a meghatarozo: nekem a babaarc tetszik. Artatlan es borotvalt arc. 18-22 eves kb. Engem ez vonz szexualisan nagyon.

A frizuran konnyen tudsz valtoztatni.

Az arcod megiteleset befolyasolja nalam a magassag es sportossag. ( nem a konditermi edzes)

N/36

2018. okt. 14. 20:23
 4/6 Gymnospermatophyta ***** válasza:
Embere válogatja. :)
2018. okt. 14. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más. Tőlem pl. meg szokták kérdezni, ha veszek egy üveg bort, hogy elmúltam-e már 18, miközben harminc múltam. Vannak, akinek bejön a kölyökarcom, és van, aki a durvább férfivonásokat kedveli (borosta, széles állkapocs, stb.)

Olyan szinten javítható, hogy igényesnek kell lenned. Mert pl. egy pattanásokkal teli arcot nyakszakállal egy csaj sem fog helyesnek tartani.

2018. okt. 14. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Arányos, szimmetrikus arca van.

Abszolút genetika, egy fiúnak szinte semmilyen eszköze nincs, hogy jobban nézzen ki.

2018. okt. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!