Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha barátom?
18 éves lány vagyok, mondhatni "felnőtt" és még nem volt egy párkapcsolatom se, nem is csókolóztam még.
Kissé introvertált vagyok de ha a másik fél is érdeklődést mutat gyorsan feloldódom.
Nem voltam még soha discóba, és részeg se voltam.Nem sminkelek és nem szeretem a szoknyákat, magassarkúkat.
Szeretnék kick boxra járni.
Amit utálok magamba az az, hogy mindig elpirulok.Ha valaki olyan kezd el beszélgetni velem akivel amúgy nem igazán szoktam már vörös leszek.Képzeljétek mi a helyzet a fiúknál.
Annyira rossz, hogy én lemaradtam ezekről a tini szerelmekről.Ami ártatlan, tudjátok.
18 évesen én még gyereknek érzem magam és legtöbb mai fiúval nem lehet komolyan tervezni ezért maradnának az idősebbek.Akiket mondhatnék férfiaknak.
Ami nekem annyira fura.Nem is tudom ezt elmagyarázni.
Félek.
Ebben a korban már szexelnek én meg tapasztalatlan vagyok minden téren.Meddig várna rám egy nálam idősebb.Vagy mi van ha lefektet aztán elhagy.Mi van ha megcsal.
Én komoly kapcsolatra vágyom, viszont annyira félek ezektől.
Nem tudom lesz-e valaha valakim.
Én is még gyereknek érzem magam. :D Nekem is kimaradtak a szerelmek, párkapcsolatok, meg minden, ami ezzel jár. Szerintem te még nem vagy elkésve. Nekem már gázosabb, mert én is introvertált vagyok, csak férfiként kicsit másabb, mikor nekem kéne hódítani...
27F
Először is nem kell sminkelni, ahogy valaki írta.hidd el, hogy 18évesen így is gyönyörű vagy, nem ezen fog múlni!legyél csak természetes, amilyen vagy. Nem kell beállni a sorba a "maszkmesterek" közé.
A másik, hogy tényleg nem vagy elkésve. Nem kell semmit erőltetni, pláne, ha félsz. Ha találkozol olyannal, aki megmozgat, majd akkor kezdj el gondolkozni, hogy egyáltalán akarsz-e valamit, és hogy mit tegyél.nem kell csak azért összejönni egy random emberrel, hogy neked is legyen valakid.
Sajnos kockázat nélkül nem megy az életnek ez a része sem, de azért kb. ki lehet szűrni, hogy ki az, akinek tényleg fontos vagy. Járj el otthonról, meg kell teremteni a lehetőségét annak, hogy ismerkedhess, de járj olyan közegbe, ahol jól érzed magad, mert ott fogsz olyannal találkozni, aki hozzád illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!