Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ferfiak/Fiúk mennyire akadály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak/Fiúk mennyire akadály párkeresés téren az ha egy nőnek van gyereke?

Figyelt kérdés
2018. okt. 12. 23:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%
Nem akarom más gyerekét nevelni,lehet akár a legszebb anyuka is.Számomra más gyereke olyan, mint egy idegen betolakodó.
2018. okt. 13. 09:24
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
Az attól függ, mennyire van képben a gyerek apja. Más dolog, ha valaki mondjuk baleset miatt özvegyen maradt és neveli a gyerekét, és megint más, ha elvált egy sittes szemétládától akivel láthatás jogán minden vasárnapi ebédnél jópofiznom kellene, főleg ha a nő még mindig titkon érez iránta. Vagy ha "besikerült" a gyerek, azt se tudja a nő ki az apja mert sűrűn cserélgette a hapsikat. Szóval szituációtól is függ. (31/F)
2018. okt. 13. 10:19
 13/25 anonim ***** válasza:
33%
Ha nem várja el tőlem, hogy eltartsam, akkor nyilván elfogadom. Azokat a nőket nem tudom becsülni, akik elvárják a másiktól, hogy eltartsa őket vagy a más által összehozott gyereküket.
2018. okt. 13. 14:12
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
Nálam akadály, nem akarom más zabigyerekét nevelni.
2018. okt. 13. 22:47
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem probléma, de ebben az esetben (is) Anyunak igényesnek kell lennie; legyen csinos, adjon magára!
2018. okt. 13. 22:54
 16/25 A kérdező kommentje:

"Keresel egy szerencsétlen balekot aki felneveli a más fattyát? Szerintem nem fog menni. Nevelje fel aki telefröcskölte. Nem kellett volna magad fölé választani akkor nem hagyott volna ott mint eb a szaharát."

Honnan veszed hogy otthagytak?

2018. okt. 14. 09:34
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem keresek senkit aki felneveli a gyerekem! Egyedül is feltudom nevelni! 2 férfi volt az életembe az egyikbe szeremes lettem és szültem neki csak rossz embernek mert se a gyerekével se velem nem törődött.Szétmentünk már egy ideje és csak érdekelt egy egyedülálló anyának mennyi esélye van egy új normális párkapcsolatra.
2018. okt. 14. 09:41
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
Ne agyalj ezen. Egyszerűen ismerkedj, ês majd alakul. De érdemesebb olyannal akinek szintén van gyerek, mert ez elece egy olyan pont ahol megérthetitek egymást, akinek nincs, nem lesz ilyen tapasztalata.
2018. okt. 14. 11:49
 19/25 anonim ***** válasza:

Én nem jönnék össze ilyennel . Maximum akkor ha már ilyen 35 éves és nagy a gyereke . Ahol jó esélyel nem pénz forrást keres már a nevelésben!

Az ilyen 18-25 éves kisanyukákkal , akiket lehet egy buli után egy kan cigány Józsika fel csinált azokkal nem jönnék össze soha! Azbő hibája a helyzete.

2018. okt. 14. 15:50
 20/25 anonim ***** válasza:
van egy ismerősöm 1 gyereke volt előző kapcsolatából. Megismerkedett egy újjal tőle is lett egy fattyú. Máig együtt vannak.
2018. okt. 14. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!