Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak/Fiúk mennyire akadály párkeresés téren az ha egy nőnek van gyereke?
Figyelt kérdés
2018. okt. 12. 23:53
11/25 anonim válasza:
Nem akarom más gyerekét nevelni,lehet akár a legszebb anyuka is.Számomra más gyereke olyan, mint egy idegen betolakodó.
12/25 anonim válasza:
Az attól függ, mennyire van képben a gyerek apja. Más dolog, ha valaki mondjuk baleset miatt özvegyen maradt és neveli a gyerekét, és megint más, ha elvált egy sittes szemétládától akivel láthatás jogán minden vasárnapi ebédnél jópofiznom kellene, főleg ha a nő még mindig titkon érez iránta. Vagy ha "besikerült" a gyerek, azt se tudja a nő ki az apja mert sűrűn cserélgette a hapsikat. Szóval szituációtól is függ. (31/F)
13/25 anonim válasza:
Ha nem várja el tőlem, hogy eltartsam, akkor nyilván elfogadom. Azokat a nőket nem tudom becsülni, akik elvárják a másiktól, hogy eltartsa őket vagy a más által összehozott gyereküket.
14/25 anonim válasza:
Nálam akadály, nem akarom más zabigyerekét nevelni.
15/25 anonim válasza:
Nem probléma, de ebben az esetben (is) Anyunak igényesnek kell lennie; legyen csinos, adjon magára!
16/25 A kérdező kommentje:
"Keresel egy szerencsétlen balekot aki felneveli a más fattyát? Szerintem nem fog menni. Nevelje fel aki telefröcskölte. Nem kellett volna magad fölé választani akkor nem hagyott volna ott mint eb a szaharát."
Honnan veszed hogy otthagytak?
2018. okt. 14. 09:34
17/25 A kérdező kommentje:
Nem keresek senkit aki felneveli a gyerekem! Egyedül is feltudom nevelni! 2 férfi volt az életembe az egyikbe szeremes lettem és szültem neki csak rossz embernek mert se a gyerekével se velem nem törődött.Szétmentünk már egy ideje és csak érdekelt egy egyedülálló anyának mennyi esélye van egy új normális párkapcsolatra.
2018. okt. 14. 09:41
18/25 anonim válasza:
Ne agyalj ezen. Egyszerűen ismerkedj, ês majd alakul. De érdemesebb olyannal akinek szintén van gyerek, mert ez elece egy olyan pont ahol megérthetitek egymást, akinek nincs, nem lesz ilyen tapasztalata.
19/25 anonim válasza:
Én nem jönnék össze ilyennel . Maximum akkor ha már ilyen 35 éves és nagy a gyereke . Ahol jó esélyel nem pénz forrást keres már a nevelésben!
Az ilyen 18-25 éves kisanyukákkal , akiket lehet egy buli után egy kan cigány Józsika fel csinált azokkal nem jönnék össze soha! Azbő hibája a helyzete.
20/25 anonim válasza:
van egy ismerősöm 1 gyereke volt előző kapcsolatából. Megismerkedett egy újjal tőle is lett egy fattyú. Máig együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!