Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jön be egy elegáns, friss
diplomás, mérnök fiú? Többi lent.
29 éves vagyok, nekem alapvetően a nálam min. 2évvel idősebbek jönnek be, de inkább 5-10, nekem túl fiatal lennél. A többivel nem lenne bajom - ha a diplomát nem az ecserin vetted és van tudás is mögötte, persze.
2018. okt. 13. 16:32
12/24 anonim válasza:
Szinte mar kicsit hihetetlen is nekem hogy van ilyen, nagyon jo kiindulasi pontok nekem ha ennyit tudok elsore valakirol, a mernoki azert is tetszik, mert en is annak tanulok. (bar 22L )
A tobbi a reszletekben rejlik.
2018. okt. 20. 20:30
az ilyenek kerülik a fajtám.
2018. okt. 23. 14:38
Hasonló kaliberhez megyek hozzá, bár a hihetetlenül zöld szeme fogott meg anno, a humora és a végtelen kedvessége, nem az éppcsak lejárt diákja, a bankszámla-kivonata vagy az öltözete :)
Egyébként a környezetemben minden második csaj szerint nincs szexibb egy inges mérnöknél, úgyhogy esély van.
24N
2018. nov. 7. 19:18
Naná, hogy bejönnek a diplomás mérnökök. Szép ruha, nagy ház, új autó. A környezetemben is az öszes barátnőm ilyenekre vágyik. Az öltönyt azért szeretjük, mert kihangsúlyozza hogy van pénzed, a diplomás mérnök végzettséged pedig azért fontos, mert azzal nagyon jó kis egzisztenciát lehet építen. Bárcsak több milyen jóképű, fiatal, tanult pénzes pasi lenne, és kevesebb proli melós. 25N ;)
2018. nov. 7. 19:23
Kiégtem a kommenteken :DDDD És még megkérdezik a haverok,hogy miért nem kell nekem barátnő :D
25 nem diplomás ffi :(
2018. nov. 7. 19:48
ma 19:48 igazad van,nem semmi hogy micsoda pénzéhes nők járnak ide akik elakarják tartatni magukat..
2018. nov. 7. 20:08
Fiuk, mi a baj? Tetszik, ha valaki csinos es okos. Ezert mar ceda vagyok? Nojetek mar fel az eg aldjon meg titeket. Es valoban nem hatrany egy ferfinel, ha egy lyukas garasnal tobb penze van, ugyanis 1. nem akarom eltartani, 2. lesz az eletemben egy erzekeny es sebezheto korszakom, amikor igenis elvarom, hogy "eltartson": kisbabaval leszek otthon. Ha nem ertitek meg az eletnek a korforgasat akkor veletek van a baj, nem az eletkepes ferfiakkal es az elore lato nokkel.
2018. nov. 7. 22:18
És egy olyan ember aki nem mérnök vagy egyéb diplomás az nem nézhet ki jól,nem öltözhet jól és mèg pénze sincs hmmm
2018. nov. 7. 22:41
"És egy olyan ember aki nem mérnök vagy egyéb diplomás az nem nézhet ki jól,nem öltözhet jól és mèg pénze sincs hmmm"
A sertettseged miatt nem megy a szovegertes. Senki nem mondott ilyet, csak a kerdesre valaszoltunk.
2018. nov. 8. 10:17
Kapcsolódó kérdések: