Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-26 év közötti hölgyek: Hogyan reagálnátok, ha valaki utcán/buszmegállóban/buszon leszólítana, és elkezdene beszélgetni veletek? 23/F
Én beszélgettem már így másfél órát pasival. Nem azért mert tetszett csak nagyon fáztam és unatkoztam amíg buszt vártam ő megszólított aztán a buszon mellém ült és elvoltunk. Végül egy nagyon pozitív élmény maradt de nem lett több és nem is lehetett volna. Szerencsére a srác is pont ennyit akart.
A gond akkor van ha nyomul mert egyrészt van párom másrészt ahhoz hogy akarjak is valamit (ha szingli lennék) több kell mint hogy hozzám szólt. A beszélgetés végén pl elkérheti a face-m és ott kommunikálhatunk még vagy ha nem karok tőle semmit finoman elküldhetem. Az mindenképp dicséretes ha van mersze megszólítani. Szerintem ez egy jó módszer.
Az utcán nem hiszem hogy értékelném mert ott okkal vagyok minden bizonnyal épp megyek valahova és nem értékelem ha feltartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!